Superstjerner involvert i veldedighetsskandale

Courteney Cox, Jennifer Aniston og Eva Longoria kan bli stevnet.

KAN STEVNES: Courteney Cox og eksmannen David Arquette er blant kjendisene som har støttet salget av OmniPeace-klær. Her er de to avbildet iført t-skjorter med logoen til organisasjonen.  Foto: Stella Pictures
KAN STEVNES: Courteney Cox og eksmannen David Arquette er blant kjendisene som har støttet salget av OmniPeace-klær. Her er de to avbildet iført t-skjorter med logoen til organisasjonen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: En rekke av Hollywoods mest profilerte stjerner, deriblant tidligere «Friends»-kolleger Courteney Cox (46) og Jennifer Aniston (41), har blitt involvert i en rettsak mot en kvinne som angivelig skal ha svindlet flere hundre tusen kroner av veldedighetsorganisasjonen Millennium Promise.

Ifølge Radar Online er Mary Fanaro og hennes organisasjon OmniPeace anmeldt for å ha tilbakeholdt inntekter fra salget av en t-skjorte, som skulle gått til Millennum Promise, som er en organisasjon som jobber for å sette en stopper på fattigdommen i Afrika innen 2025.

Courtneney Cox og eksmannen David Arquette (39) har begge vært ivrige støttere av organisasjonen. Det samme har også supermodell Naomi Campbell, som hjalp med å lansere OmniPeace-kolleksjonen, som har blitt produsert av Signorelli.

Andre kjendiser som har støttet saken inkluderer Eva Longoria Parker, Kim Kardashian, David Beckham, Ryan Phillippe og Ashely Tisdale, som alle har blitt avbildet iført klær fra kolleksjonen. 

Ifølge kilder er det  ventet at Cox vil få en stevning og må vitne i saken. I tillegg ønsker Signorelli, som produserer t-skjorter til inntekt for ulike veldedigheter, å forhøre Jennifer Aniston, samt diverse andre profiler for å undersøke hva de vet om OmniPeace.

Ingen av kjendisene er mistenkte i saken.

- Jeg tror ikke Courteney Cox og Jennifer Aniston visste noe om dette. De er antagelig bare gode mennesker som ble fortalt det samme som min klient, sier Signorellis advokat, Joe Adams.


Ifølge t-skjortemerket samlet de inn nærmere tre millioner kroner gjennom salget av t-skjortene i LA-butikker som Kitson og Fred Segal.

I rettsdokumentene sier Signorelli at Fanaro hevdet hun drev en filantropisk organisasjon, og var enig om at halve inntekten skulle doneres til Millenium Promise.

OmniPeace har imidlertid aldri bevist at de har gitt inntektene til organisasjonen, og på spørsmål om hvorfor, skal Fanaro ha skrevet en mail hvor det stod «det ville aldri fungert».

Adams har forklart at enhver kjendis som har blitt sett i t-skjortene kan bli innkalt til høring.

- Jeg kan stevne enhver kjendis som har på seg t-skjorten, for det som gjorde at de hadde den på seg, var ikke at de skulle tjene penger til Mary Fanaro, men at de skulle tjene inn penger til de fattigste menneskene i verden. Jeg er sikker på at kjendisene, som er avbildet på OmniPeace' nettsider, ikke hadde på seg t-skjortene for å gjøre en rik person enda rikere, sier Adams.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Spiste det samme hver dag i ti år