Superstjerner fra Saturn

Her er superstjernene som ikke er helt ulike romvesener.

SØSKEN?: Det er ingen tvil om at Victoria Beckham har likhetstrekk med den selvlysende krabaten til venstre. Foto: All Over Press
SØSKEN?: Det er ingen tvil om at Victoria Beckham har likhetstrekk med den selvlysende krabaten til venstre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Man kan gjerne stusse på hvor noen av de udødelige kommer fra, og om Hollywood rommer et eller annet moderskip.

Enkelte nettsteder kaller konsekvent vitsen Tom Cruise (44) for "Alien Cruise" på grunn av hans mange merkverdige uttalelser og snodige påfunn, som for eksempel å hoppe forelsket i sofaen til Oprah og fortelle at "ingenting ender bra, det er derfor de ender!".

Selv er vi overbeviste om at skraltynne Victoria Beckham (32) ikke egentlig er en Spice Girl, men en Space Girl ...

Hvem ligner mest på et romvesen? Stem til høyre!

Uansett blir likheten mellom et utenomjordisk vesen og en superstjerne påfallende til tider, og til høyre kan du se bildene av dem vi er tror er i ferd med å overta jorden ... I enda større grad enn før.

LES OGSÅ: Møt "Gollum" Hawn!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer