Lady Gaga:

Superstjernens hundepasser skutt

Ble kjørt til sykehus.

MARERITT: Superstjernen Lady Gaga utlover en gigantisk dusør etter at to av hundene hennes ble stjålet onsdag. Foto: Evan Agostini/ Invision/ AP/ NTB
MARERITT: Superstjernen Lady Gaga utlover en gigantisk dusør etter at to av hundene hennes ble stjålet onsdag. Foto: Evan Agostini/ Invision/ AP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Superstjernen Lady Gagas (34) hundepasser har blitt skutt, og to av hundene hennes har blitt stjålet. Politiet bekrefter hendelsen overfor TMZ.

Angrepet skal ha skjedd onsdag kveld, skriver kjendisnettstedet. Hundepasseren var på tur med artistens tre hunder av rasen bulldog, da en person skal ha angrepet dem og skutt vedkommende.

Kjørt til sykehus

Den ene hunden klarte å stikke av og har senere kommet til rette. Hundepasseren ble kjørt til sykehus, men tilstanden er foreløpig ukjent.

Superstjernen lover nå en halv million dollar i dusør til den som finner hundene hennes. Dette tilsvarer rundt fire millioner norske kroner.

RUNDE TO: Dagbladets intervju med Lady Gaga gikk viralt allerede i 2009. Nå er videoen igjen tilbake for fullt, ti år senere. Video: Nicolai Delebekk Vis mer

Ifølge TMZ befinner Gaga seg i Roma hvor hun jobber med en ny film. Kilder nær superstjernen forteller overfor TMZ at hun er ekstremt opprørt over hendelsen.

Lady Gaga har hatt en svært suksessfull karriere siden hun begynte som låtskriver for artister som Fergie, Britney Spears og Akon. I 2018 kapret hun seg også hovedrollen som Ally i Bradley Coopers filmmusikal «A Star Is Born».

For sin prestasjon i filmen fikk Gaga god kritikk og ble nominert til flere bransjepriser for rollen, blant annet en Golden Globe og en Screen Actor Guild Award. Etter filmen florerte det lenge romanserykter mellom Gaga og Cooper.

Dette benektet de begge kategorisk, men av en eller annen grunn stoppet ikke rykteflommen.

Bekreftet nytt forhold

I februar i fjor bestemte hun seg for å sette siste spiker i ryktekisten. Stjernen hadde nemlig tilbrakt en romantisk helg i Miami med en mystisk mann, noe fotografer hadde dokumentert godt på avstand. Det florerte flere spekulasjoner om hvem denne mannen var, men Gaga forble taus.

Kort tid senere bestemte hun seg derimot for å bli «Insta official» - da hun la ut bilde sammen med mystiske Michael Polansky. Til sine over 40 millioner følgere viste Gaga, som egentlig heter Stefani Joanne Angelina Germanotta, frem seg og kjæresten i en romantisk positur.

«Vi hadde det så gøy i Miami. Elsker alle mine 'little monsters' og fans, dere er best», skrev hun, og henviste til konserten hun avholdt i den tropiske byen, der kjæresten altså var med.

Polansky driver Institute for Cancer Immunotherapy - som i sin tid ble grunnlagt av Facebook-medgründer Sean Parker. Han er i tillegg sjef for Parker Groups, en paraplyorganisasjon skapt av samme mann.

Det skal ha oppstått søt musikk mellom Polansky og Gaga allerede i 2019. De møttes trolig i Los Angeles på et veldedig arrangementet hjemme hos Parker, og har holdt på siden.

LES OGSÅ: Nå skal de jobbe sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer