Kelis Jones:

Superstjernens ektemann døde

Artisten Kelis mistet ektemannen. Han ble bare 37 år gammel.

I SORG: Ektemannen til artisten Kelis gikk bort mandag. Foto: Splash News / PicturesUSA / NTB
I SORG: Ektemannen til artisten Kelis gikk bort mandag. Foto: Splash News / PicturesUSA / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Superstjernen Kelis Jones (42), bedre kjent under artistnavnet Kelis, slo for alvor gjennom med hitlåten «Milkshake» som var på «alles» ører på i starten av 2000-tallet.

Opp gjennom årene har Kelis oppnådd stor suksess. Men på et tidspunkt hadde hun dårlige opplevelser med en rekke plateselskap. Det førte til at hun trakk seg fra rampelyset for en periode. Det skriver The Guardian.

I 2014 giftet hun seg med fotografen Mike Mora (37), som hun fikk to barn med. Hun har også en sønn fra et tidligere ekteskap.

Mandag kom imidlertid den triste nyheten om at ektemannen hennes har gått bort.

KREFT: Tidligere «God morgen Norge»-programleder, Eli Strand, åpner opp om kreftdiagnosen sin. Video: Filip Agnihotri. Vis mer

Hyllet av venner

Mora døde som følge av kreftdiagnosen han fikk påvist i september i fjor. Dødsfallet ble først bekreftet til nettstedet Entertainment Tonight av managementet til Kelis.

«Dessverre er det sant at Mike Mora har gått bort. Vi ber alle om å respektere Kelis og familiens privatliv akkurat nå. Takk», uttalte Steve Satterhwaite fra managementet.

Flere venner av Mora og Kelis har tydd til sosiale medier og hyllet den avdøde fotografen. Blant dem skuespiller Evan Ross (33) og fotograf Brian Bowen Smith (59).

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpner seg opp om sin kreftsyke søster i Tv2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

Førstnevnte tok til Instagram story og delte et portrettbilde av Mora i svart og hvitt. Der skrev han følgende:

«Vi mistet en bror i går. Vi kommer virkelig til å savne deg, Mike. Tenker på de flotte stundene vi tilbrakte sammen. Alle ting jeg så deg gjøre ble utført med lidenskap. Jeg elsket å gjenoppta kontakten med deg igjen».

Også fotograf-kollega Bowen Smith har hyllet sin gode venn på Instagram. Det har han gjort i et langt og utfyllende innlegg.

«Å jobbe med deg var en fornøyelse. Jeg elsket alle spørsmålene dine og lidenskapen din for familien din og fotografering. Det minner meg om meg selv. Jeg sender kjærlighet til hans kone og familie», står det blant annet.

Kelis har foreløpig ikke uttalt seg offentlig om ektemannens død.

STOLTE: Michael Bublé og kona Luisana Lopilatos, holdt nylig en direktesending på Instagram, hvor den tidligere kreftsyke sønnen deres, Noah, dukket opp. Reporter: Christian Wehus. Video: @Michael Bublé. Vis mer

Store magesmerter

Da Mike Mora fikk kreftdiagnosen åpnet han seg om sykdommen på Instagram, ifølge Vanity Fair.

I innlegget forklarte han at det hele startet med at han opplevde store smerter i magen som førte til mangel på appetitt og ryggsmerter. Til slutt bestemte han seg for å finne ut hva som var feil.

Etter å ha oppsøkt tre spesialister og gjennomgått en endoskopisk biopsi, ble Mora diagnostisert med magekreft i stadium fire. Legene ga ham beskjed om at han bare hadde 18 måneder igjen å leve.

«Jeg trodde aldri at dette kunne skje meg. Jeg er bare 36, med tre barn og en kone som elsker meg. Jeg ønsker å kunne hjelpe de som opplever noe lignende ved å vise at det er mulig å klare seg», skrev han blant annet.

LES OGSÅ: «Seinfeld»-stjerne døde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer