Superstjernene strømmet til Baldwin-bryllupet

Gjestene hilste på de fremmøtte, men Alec Baldwin gjorde alt for å skjule seg fra fotografene.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag fikk Alec Baldwin (54) sin unge brud Hilaria Thomas (28) da de to ga hverandre sitt ja under en stjernespekket seremoni i New York.

Baldwin har en lang film- og TV-karriere bak seg og mange av brudgommens kjendisvenner hadde tatt turen for å se skuespilleren gifte seg for andre gang.

«30 Rock»-kollegaen Tina Fey, filmregissør Woody Allen, Robert Kennedy Jr. og Alecs skuespillerbrødre Stephen og William Baldwin var blant gjestene i St. Patrick's Old Cathedral.

Bryllupet skjer kun tre måneder etter at paret forlovet seg. Seremonien foregikk på både engelsk og spansk, siden Hilaria er oppvokst i Spania.

Hele vielsen foregikk uten dramatikk, selv om Alec Baldwin i uken før den store dagen gikk til angrep på hele to fotografer.

Den mediesky skuespilleren gjorde alt han kunne for å unngå fotografer. På bryllupsdagen var det hengt opp et telt som ledet brudeparet fra kirken og ut i en ventende bil med sotede ruter.

  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Angrep ny fotograf   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer