Superstjernene lager strippeshow

De tre kjekkasene Channing Tatum, Matthew McConaughey og Joe Manganiello overlater lite til fantasien.

HUNKS: Dette er det første bildet fra filmen «Magic Mike» som har premiere til neste år. Joe Manganiello (t.v), Matthew McConaughey (midten) og Channing Tatum (t.h) kaster skjorta og viser deg sine veltrente overkropper. Foto: Stella Pictures
HUNKS: Dette er det første bildet fra filmen «Magic Mike» som har premiere til neste år. Joe Manganiello (t.v), Matthew McConaughey (midten) og Channing Tatum (t.h) kaster skjorta og viser deg sine veltrente overkropper. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Dersom du er glad i muskuløse menn i bar overkropp, har du noe å se frem til. I 2012 har nemlig filmen «Magic Mike» premiere, og hovedpersonene i filmen er ingen ringere enn Channing Tatum (31), Matthew McConaughey (42) og «True Blood»-kjekkasen Joe Manganiello (34).

Filmen er basert på Tatums tidligere jobb som eksotisk danser, under navnet «Chad Crawford», på en alternativ nattklubb. Kjekkasen var 19 år da han takket nei til et fotballstipend til fordel for strippejobben.

Tatum har lenge drømt om en filmatisering av hans erfaringer, og nå har Warner Bros gitt klarsignal for at ønske hans blir oppfylt.

- Da Channing fortalte med om dette, tenkte jeg at det var en av de beste filmideene jeg noensinne har hørt. Jeg sa at jeg ønsket meg inn med én gang. Den er sexy, morsom og sjokkerende, forteller regissør Steven Soderbergh (48), i følge OK! Magazine.

Og med de tre kjekkasene svingende rundt hver sin strippestang, ser det ut til at vi har en heit filmopplevelse i vente...

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Skuespillerinnen stammer foran familien