Superstjernene hedrer Jacko

Tirsdag klokka 19 står verden stille.

OPPTRER: Justin Timberlake hedrer den avdøde superstjernen. Foto: All Over Press
OPPTRER: Justin Timberlake hedrer den avdøde superstjernen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tirsdag klokka 19 står verden stille. Da avholdes nemlig den avdøde popstjernen Michael Jacksons minnestund på basketarenaen Staples Center, der Jackson øvde i dagene før han døde. Og ifølge New York Post, vil det ble en seremoni som verden sjelden har sett maken til.

Skal man tro den amerikanske avisen er det Jackos beste venn og mentor Diana Ross som skal innlede seremonien. Men hun er ikke alene. Senere skal stjerner som Justin Timberlake, Steve Wonder og Jennifer Huson opptre. Mandag skrev Seher.no at også Maria Carey blir en del av showet.

Men det stopper ikke der, langt ifra. Beyoncé, Jay-Z, Lionel Ritchie, Whitney Houston, Liza Minelli og Aretha Franklin, vil være til stede, skriver New York Post.

I forrige uke kom det fram at den poplegenden selv skal ha ønsket å bli begravet i fornøyelsesparken Neverland. Men akkurat det lot seg ikke gjennomføre.

Ifølge x17online skal det va vært full splid i Jackson-familien angående detaljene rundt minnestunden og begravelsen.

Michaels brødre skal ha ønsket en åpen kiste, men moren Katherine Jackson (79)skal ha nektet, ettersom hun fryktet at det ville blitt ubehagelig for Michael Jacksons barn.

- Familien er fryktelig splittet. Du har brødrene på en side, som alle vil opptre og gjøre begravelsen til et stort show, og så har du Katherine på andre siden, som er en dypt religiøs kvinne som er fast bestemt på at det ikke skal bli noe sirkus, fortalte en kilde mandag til Daily Mail.

Det var 25. juni at superstjernen døde etter en hjertestans. Legene frykter at dødsårsaken ligger i en i overdose smertestillende medisiner.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Etterlater låter til barna sine