Superstjernen venter en datter

Beyonce Knowles har vært til ultralyd.

BLIR FORELDRE: Beyonce og Jay-Z gleder seg over nyheten om at de får en jente på nyåret. Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE: Beyonce og Jay-Z gleder seg over nyheten om at de får en jente på nyåret. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Under MTV Music Awards i august avslørte superparet Beyonce (30) og Jay-Z (41) at de ventet sitt første barn sammen. Nå skal de vordende foreldrene ha fått vite barnets kjønn, ifølge In Touch Weekly.

Det viktigste for Beyonce og ektemannen er at deres barnet blir friskt, men 30-åringen har i all hemmelighet hatt et lite håp om at hun skulle få en pike.

- Beyonce er overlykkelig over at hun får en datter. Hun er utrolig nær sin egen mor, og ønsker å ha det på samme måte med sitt eget barn, sier en nær venn av paret til bladet.


Den vakre sangstjernen er selv en ordentlig jente-jente, og lengter etter å dele hennes lidenskap for klær og smykker med en liten kopi av seg selv. Hun skal derfor ha gått til innkjøp av en haug med dyre designerklær fra merker som Gucci og Louis Vuitton til sitt ufødte barn.

- Familien er redd for at det ikke vil være noe igjen å kjøpe til henne når hun skal ha babyshower i desember, ler vennen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ja, jeg er faktisk gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer