Superstjernen var ikke pen nok for L'Oreal

Julia Roberts ble retusjert av skjønnhetsgigant.

UREALISTISK: «Lancome»-reklamen til venstre blir nå bannlyst av byrået «Advertising Standards Authority». Foto: All Over Press / Lancome
UREALISTISK: «Lancome»-reklamen til venstre blir nå bannlyst av byrået «Advertising Standards Authority». Foto: All Over Press / Lancome Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Julia Roberts (44) ble hyret inn til å fronte «Lancome» sin nye antirynkekrem-serie, men var tydeligvis ikke pen nok for dem, skriver Daily Mail.

Nå får nemlis skjønnhetsgiganten kritikk for å ha retusjert reklamebildene av Roberts til det ugjenkjennelige. Selv innrømmer «L'Oreal» at de har redigert bildene.

- Vi har i ettertid gått inn digitalt og lyst opp huden, fjernet sminkerester og redusert mørke ringer under øynene og ellers i ansiktet, opplyser talsmenn for
«L'Oreal» til nettstedet Daily Mail.

Skjønnhetsgiganten har høstet mye kritikk for dette, og Jo Swinson i byrået «Advertising Standards Authority» opplyser nå at de ønsker å bannlyse reklamen for å være misvisende.

- På bakgrunn av de bildebevisene vi har mottatt kan vi konkludere med at reklamen illustrerer et urealistisk resultat etter bruk av produktet, og derfor må bannlyses, sier Swinson.

For reklameoppdraget fikk den godt betalte skuespilleren 130 millioner kroner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gene Simmons er forlovet   Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer