Channing Tatum i Norge:

Superstjernen tilbake i Norge

- Jeg tenkte med en gang at det så ut som en Channing Tatum look-alike.

STJERNEMØTE: Fredag dukket Channing Tatum opp i Norge - igjen. Det ble et spesielt besøk for 19 år gamle Sofie Hopen Landøy. Foto: Privat
STJERNEMØTE: Fredag dukket Channing Tatum opp i Norge - igjen. Det ble et spesielt besøk for 19 år gamle Sofie Hopen Landøy. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ble alt annet enn en vanlig arbeidsdag for 19 år gamle Sofien Hopen Landøy (19). Mens hun var på jobb på Værlandet gjestehavn fredag, dukket nemlig Hollywood-stjernen Channing Tatum (39) plutselig opp.

- Jeg skulle akkurat til å vaske, men så hørte jeg at sjefen min tok bestillingen og måtte snu meg, sier hun til Se og Hør, og forteller at hun la merke til den amerikanske aksenten hans.

- Jeg tenkte med en gang at det så ut som en Channing Tatum look-alike, så jeg og venninnen min som også jobber der måtte rett på Google og se på bilder av ham. Da skjønte vi fort at det faktisk var han som sto rett foran oss, fortsetter hun.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

Måtte forbli profesjonell

Da det omsider gikk opp for Hopen Landøy hvem hun skulle lage maten til, var det vanskelig å konsentrere seg. Hun forteller at det var en svært spesiell opplevelse å få både lage maten og servere skuespilleren.

- Han bestilte en Jack`Daniels- burger, og da jeg leverte den forsøkte jeg å holde meg profesjonell. Men så måtte jeg bare spørre om et bilde, sier hun lattermildt.

19-åringen forteller videre at det var stjernen som tok kontakt med henne etter at han var ferdigspist.

- Han spurte om vi skulle ta det bildet vi hadde avtalt, fortsetter hun.

Privatliv

Ifølge Hopen Landøy var Tatum ikke annet enn svært vennlig, men rimelig ordknapp.

- Han sa ikke så mye, men fortalte at han skulle kjøre litt rundt og se seg om, forklarer hun, og legger til at stjernen ikke sa noe om hvilke andre planer han hadde for Norgesoppholdet.

Hun forteller videre at hun ikke presset seg på, ei heller gravde etter Tatums planer. Derimot forsøkte hun på best mulig måte å respektere privatlivet hans.

- Han må jo ha hatt et ønske om å få være litt i fred når han kommer hit. Det er ikke så mange som vet om Værlandet gjestehavn, sier hun.

- VAKKERT: Skuespilleren sier barna fikk et minne for livet da de fikk se isbjørn. Video: Aller Media / Reporter: Kjersti Flaa Vis mer

Møtet med Tatum går ned minneboken for 19-åringen, og avslutningsvis forteller hun at venner og bekjente mildt sagt er misunnelige for å ikke ha møtt Channing Tatum selv.

39-åringens Norgesbesøk kommer bare kort tid etter at han sist var her. Den gang på Byrkjedalstunet i Dirdal. Den gang var det ikke kjent hvorfor den amerikanske skuespilleren var i Norge. Det er heller ikke kjent denne gangen

LES OGSÅ: Stjernen med sjelden uttalelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer