Selena Gomez:

Superstjernen sjekket inn på rehab i hemmelighet

Selena Gomez startet det nye året med å tilbringe to uker på et behandlingssenter i New York.

VAR DEPRIMERT: Disney-stjerne og artist Selena Gomez tilbrakte to uker i januar på et behandlingssenter. Foto: NTB Scanpix
VAR DEPRIMERT: Disney-stjerne og artist Selena Gomez tilbrakte to uker i januar på et behandlingssenter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): De siste årene har vært vanskelige for Selena Gomez (25). Superstjernen har den kroniske betennelsessykdommen Lupus, og som en følge av dette har hun slitt med depresjon, panikkanfall og angst.

Selena startet det nye året på et behandlingssenter i New York, hvor hun tilbrakte to uker for behandling mot depresjon og angst.

Kilder nær Selena forteller til nettstedet The Blast at sangeren reiste til behandlingssenteret 9.januar.

Superstjernen skal ha gått i terapi, deltatt på pilates-timer, meditert og spist sunne måltider under oppholdet.

Tenker mye

Under tiden på behandlingssenteret skal 25-åringen fått lov til å beholde mobilen sin og hatt frie tøyler til å komme og gå når hun selv ønsket.

Kildene forklarte videre at de siste månedene har gått hardt innpå superstjernen, med både familieproblemer og nyretransplantasjonen.

Ifølge nettsted skal Selena ha bestemt seg for å ta tak i problemene og begynne å ta vare på seg selv.

TILBAKE: Selena Gomez skal være tilbake i Los Angeles etter oppholdet i New York. Her er hun avbildet under en tur i parken sammen med venner. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE: Selena Gomez skal være tilbake i Los Angeles etter oppholdet i New York. Her er hun avbildet under en tur i parken sammen med venner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun har hatt mye å tenke på de siste månedene, og hun ønsket bare å klarne tankene sine, og følte at dette var den riktige måten å gjøre det på. Hun elsket det og ønsker å dra tilbake igjen i løpet av året, uttalte en kilde til Us Weekly.

Ifølge kildene er kjæresten, Justin Bieber, veldig støttende.

- Justin visste om det og har vært veldig støttende, men turen hadde ikke noe med han å gjøre, det var bare Selenas avgjørelse, fortsatte kilden.

Selena har ikke kommentert det angivelige oppholdet.

Vært på rehab to ganger tidligere

I 2014 fikk fansen seg litt av en overraskelse da det ble kjent at Selena hadde tilbrakt to uker på rehab.

Stjernen hevdet selv at hun var innlagt for stress, men det ble spekulert på om grunnen var at hun fikk behandling for alkohol, marihuana og beroligende medisiner.

Saken fortsetter nedenfor.

Selena skal ikke ha trivdes på rehab og bestemte seg etter bare to uker for å ta seg en pause. Planen var å returnere til klinikken for å fullføre det som var et seks ukers program, men Selena mente hun var frisk nok til å klare seg på egenhånd.

Kun to år senere valgte hun nok en gang å sjekke seg selv inn på et rehabiliteringssenter. Men den gangen varte oppholdet i 90 dager, og hun valgte også å avlyse turneen.

I et tidligere intervju med magasinet InStyle fortalte stjernen hvordan hun opplevde å være innlagt tre måneder på rehabiliteringssenteret.

​- Det var det beste jeg kunne ha gjort. Jeg hadde ikke telefon, ingenting, og jeg var så redd. Men det var fantastisk, og jeg lærte veldig mye, sa hun i intervjuet.

Superstjernen fortalte videre at hun befant seg midt i landsbygda hvor hun blant annet deltok i terapi med dyr. Men stjernen la ikke skjul på at det var vanskelig.

​ - Jeg visste hva hjertet mitt ville, og jeg tenkte, «OK, jeg tror dette har hjulpet meg til å bli sterkere for andre mennesker.»

Saken fortsetter nedenfor.

TALE: Selena Gomez fikk applaus for sin rørende tale under American music awards i 2016. Video: CNN Vis mer Vis mer

​Fikk nyren til bestevenninnen

Høsten 2016 skapte «Disney»-stjernen store overskrifter da hun avslørte at hennes lange pause fra offentligheten skyldtes en nyreoperasjon.

Via et Instagram-innlegg som 25-åringen delte, kunne hun avsløre at det var bestevenninna Francia Raisa (29), som valgte å gi bort en del av kroppen sin for å redde den kjente «Disney»-stjernen.

Saken fortsetter nedenfor.

I et eksklusivt intervju med den amerikanske TV-kanalen NBC snakket bestevennene ut for første gang om den tøffe operasjonen.

I intervjuet viste Selena sin takknemlighet overfor venninnen, og fortalte at hun reddet livet hennes.

​- Hun gjorde det. Det kom til et punkt der det sto mellom liv og død, forteller den unge superstjernen, ifølge People.

Videre fortalte Selena at hun var sikker på at løpet var kjørt da hun fikk vite at de måtte fjerne den syke nyren etter komplikasjoner fra den kroniske sykdommen Lupus, som hun har slitt med i flere år.

LES OGSÅ: Sørgende far raser mot Selena

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer