HELT ANNEN STIL: «The Crown»-stjernene Matt Smith og Claire Foy ble nylig avbildet på flyplassen i Los Angeles. Uten overdådige antrekk var skuespillerne nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: NTB Scanpix
HELT ANNEN STIL: «The Crown»-stjernene Matt Smith og Claire Foy ble nylig avbildet på flyplassen i Los Angeles. Uten overdådige antrekk var skuespillerne nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«The Crown»:

Superstjernen overrasket i joggebuksa

«The Crown»-stjernene var nesten ikke til å kjenne igjen på flyplassen i Los Angeles.

(Seoghør.no): Den amerikansk-britiske Netflix-suksessen «The Crown» gjorde seg svært bemerket da serien ble lansert i fjor.

Den kongelige storsatsingen ble blant annet hyllet av anmelderne for sin visuelle stil og sitt rollegalleri, i tillegg til gjennomførte kostymer og storslåtte scener.

GJORDE STOR SUKSESS: «The Crown» handler om en ung kvinne som tar kronen i Storbrittania. Ikke av fri vilje, men av plikt. På Netflix 4 november. Video: Netflix Vis mer Vis mer

Fansen ble raskt vant til å se Claire Foy (33) og Matt Smith (34) - i rollene som henholdsvis dronning Elizabeth og prins Philip - i sine mange høytidelige antrekk.

Komfortabelt kledd

Nylig vakte duoen imidlertid oppsikt da de ble fotografert på flyplassen i Los Angeles i en langt mer tidsriktig og uformell stil.

FORMELT: Claire Foy og Matt Smith i rollene som dronning Elizabeth og prins Philip. Serien er kjent for sin visuelle stil og vakre kostymer. Foto: NTB Scanpix
FORMELT: Claire Foy og Matt Smith i rollene som dronning Elizabeth og prins Philip. Serien er kjent for sin visuelle stil og vakre kostymer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens Foy var iført strikkegenser, olabukse og Converse-sko, hadde Smith kledd seg komfortabelt før flyturen i joggebukse, hvit T-skjorte, sneakers og caps.

Skuespillerne var på vei til Emmy-utdelingen, som fant sted natt til mandag denne uken.

AVSLAPPET STIL: «The Crown»-stjernene i langt mer ordinære antrekk enn man gjerne er vant til å se dem i. Foto: NTB Scanpix
AVSLAPPET STIL: «The Crown»-stjernene i langt mer ordinære antrekk enn man gjerne er vant til å se dem i. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Serien var nominert i tre kategorier, men stakk bare av med én av prisene. Likevel vil «The Crown» etter alt å dømme få nye muligheter til å dra hjem utmerkelser i fremtiden.

Tidligere i sommer ble kjent at både Foy og Smith vil bli aktuell i neste sesong av serien, som etter planen har premiere på Netflix 8. desember.

PÅ VEI TIL EMMY-UTDELINGEN: Matt Smith og Claire Foy. Foto: NTB Scanpix
PÅ VEI TIL EMMY-UTDELINGEN: Matt Smith og Claire Foy. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utroskaps-rykter

I første sesong av serien kunne man følge dronning Elizabeth II fra bryllupet hennes i 1947, og tok videre for seg hvordan den regjerende monarkens liv hadde blitt preget av både hell og uhell.

Det ble også forsiktig referert til utroskap fra prins Philips side, og da traileren til den nye sesongen ble sluppet i august, så det ikke ut som om ryktene forsvinner.

Manusforfatter Peter Morgan har tidligere avslørt at neste sesong kommer til å handle mer om Philip og hvordan han utforsker den kompliserte rollen som kongelig. Man vil også fokusere på hvordan han takler å bli overskygget av sin kone.

SESONG TO: I desember kan du se sesong to av «The Crown». Video: Netflix Vis mer

I et intervju med Vanity Fair i november i fjor snakket Claire Foy om hvordan hun forberedte seg til rollen, og gikk spesielt innom hva som sjokkerte henne mest med det britiske kongehuset.

- Ble overrasket

For å så et innblikk i hvordan dronningen av England er og har vært, fikk 32-åringen tilgang på flere av kongefamiliens private hjemmevideoer.

Som ung fikk dronning Elizabeth et videokamera av sin far, og har både filmet og er med i flere av snuttene tv-stjerna fikk se.

Hun forsøkte også å komme i kontakt med flere av de nærmeste rundt dronningen.

- Vi snakket med folk som jobbet på Slottet, men jeg la merke til en merkelig detalj: de er veldig lojale, og det som skjer på innsiden av Slottet blir hemmeligholdt. De er veldig profesjonelle, og det var vanskelig å komme bak sløret, fortalte hun blant annet til magasinet.

LES OGSÅ: Tom Cruise (53) falt for vakre Vanessa (29)