Superstjernen med sjokkerende karriereendring

Jennifer Aniston er visst villig til å gjøre alt for å redde faren sin.

<strong>VIL HJELPE TIL:</strong> Hollywood-stjernen Jennifer Aniston skal ha sagt seg villig til en beskjedent betalt gjesteopptreden i såpeserien «I gode og onde dager» for å redde jobben til faren sin. Her er hun avbildet på sin egen duftlansering i New York i mai. Foto: Stella  Pictures
VIL HJELPE TIL: Hollywood-stjernen Jennifer Aniston skal ha sagt seg villig til en beskjedent betalt gjesteopptreden i såpeserien «I gode og onde dager» for å redde jobben til faren sin. Her er hun avbildet på sin egen duftlansering i New York i mai. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Horrible Bosses»-aktuelle Jennifer Aniston (42) kan velge mellom filmtilbud med millionlønninger etter at hun ble verdenskjent gjennom TV-komedien «Venner for livet» på 90-tallet.

Og nå ser det ut til at Aniston er villig til å vende tilbake til TV-serienes verden - nærmere bestemt såpeserien «I gode og onde dager»! Skjønnhetens far, John Aniston (78), har spilt Victor Kiriakis i Tv-serien de siste 24 årene. Og nå vil «Bruce Almighty»-stjernen gjøre alt hun kan for å redde farens jobb. 

Ifølge nettstedet Newser.com har nemlig NBC planer om å legge ned den tilsynelatnede udødelige serien grunnet dårlige seertall. Og ved å gjøre en gjesteopptreden i flere episoder håper Aniston på at seertallene vil få den stigningen som trengs. 

42-åringen skal angivelig spille en frynsete bryllupsplanlegger som skal hjelpe farens rollefigur med å gifte seg. 

- Vi håper at Jen vil slutte seg til oss i november, når alle TV-selskapene er på sitt mest konkurranselystne. Hun har sagt at hun ønsker å hjelpe, men timeplanen hennes er så fullpakket at vi kanskje må skvise inn all filmingen på kun et par dager, sier en kilde ifølge Newser.com.

Hollywood-stjernen skal også være villig til å akseptere minimumslønnen for TV-skuespillere, som ligger på under 3500 kroner dagen. Et lite hakk ned fra de lønningene hun er blitt vant til, med andre ord. Men det er uansett ikke pengene som er trekkplasteret for Aniston.

- Tanken på å spille en semi-komisk rolle mot faren sin er svært tiltalende for Jennifer, forklarer en nær venn av stjernen.

Anistons angivelige deltagelse i såpeserien er imidlertid ikke hennes eneste TV-oppdrag om dagen. I den nye sesongen av «Cougar Town», som sendes på TVNorge, dukker hun også opp i en av rollene. Der vil hun spille mot venninnen og «Venner for livet»-makkeren Courteney Cox (47).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Frykter én ting i bryllupet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer