Superstjernen legger karrieren på is

- Jeg trenger en pause fra meg selv og det tror jeg kanskje publikum gjør også.

SPILLER MOT HVERANDRE: Ryan Gosling med for anledningen en platinablond lugg og med en liten baby på armen. Bildet av han og kjæresten Eva Mendes er tatt i forbindelse med kinofilmen «The Place Beyond the Pines» som de begge spiller i. Foto: Stella pictures
SPILLER MOT HVERANDRE: Ryan Gosling med for anledningen en platinablond lugg og med en liten baby på armen. Bildet av han og kjæresten Eva Mendes er tatt i forbindelse med kinofilmen «The Place Beyond the Pines» som de begge spiller i. Foto: Stella pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Han er en av Hollywoods mest ettertraktede mannlige skuespillere, men nå trenger filmstjernen Ryan Gosling (32) en pause.

- Jeg har holdt på for mye nå. Jeg har mistet oversikten på hva jeg gjør. Jeg tror det er bra for meg med en pause og få tilbake lysten og gløden igjen. Jeg trenger en pause fra meg selv og det tror jeg kanskje publikum gjør også, sier Gosling til AP Entertainment.

«Drive»-stjernen er aktuell med hele tre filmer i 2013. Gosling innrømmer at han er bekymret over de valgene han tar når det kommer til karrieren.

- Jo flere muligheter jeg får, jo mer forstår jeg hvor lett alt kan forsvinne. Man kjemper for frihet, du får det og så har man nok tau til å henge seg selv. Det er som en øvelse i selvbeherskelse, fordi jeg har så mange valgmuligheter.

I sin kommende film «The Place Beyond the Pines» spiller Gosling mot kjæresten Eva Medes (39). Paret har vært kjærester siden høsten 2011, men har holdt en lav profil i det offentlige rom.

Filmen har premiere på norske kinoer 5.april.

LES OGSÅ:    Dette er ikke som du tror 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer