Superstjernen dukket opp etter 8 år

David Bowie overrasket alle da han ble fotografert i New York.

SJELDENT SYN: David Bowie trakk seg tilbake fra rampelyset etter et hjerteinfarkt i 2004. I dag lever han en relativt anonym tilværelse i New York.  Foto: All Over Press
SJELDENT SYN: David Bowie trakk seg tilbake fra rampelyset etter et hjerteinfarkt i 2004. I dag lever han en relativt anonym tilværelse i New York. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2004 kollapset David Bowie (65) etter en konsert. Han hadde fått hjerteinfarkt, og ble senere operert.

Etter den skremmende hendelsen for åtte år siden har fans og presse sett lite til superstjernen, som valgte å trekke seg tilbake og leve en mer anonym tilværelse. 

Det overrasket derfor mange da sangstjernen onsdag, ifølge aftonbladet, dukket opp på gaten i New York.

Bowie hentet lunsj på en restaurant i sitt nabolag i New York da en fotograf fikk øye på ham. Men ikke mange andre kjente igjen Bowie, der han gikk iført jeans, grå caps og solbriller, og få visste at de gikk ved siden av en av verdens største stjerner. 

Bowie bor i dag på Manhattan sammen med kona Iman og deres datter Lexi. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ziggy skeivest av alle   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer