TVILLINGFORELDRE: Skuespiller Zoe Saldana og kunstnerektemannen Marco Perego kan slippe jubelen løs - nå er endelig tvillingguttene kommet til verden. Det bekrefter Hollywood-stjernen selv via sosiale medier. Foto: Stella Pictures
TVILLINGFORELDRE: Skuespiller Zoe Saldana og kunstnerektemannen Marco Perego kan slippe jubelen løs - nå er endelig tvillingguttene kommet til verden. Det bekrefter Hollywood-stjernen selv via sosiale medier. Foto: Stella PicturesVis mer

Superstjernen ble tvillingmamma

Zoe Saldana avslørte navnene på Instagram.

SEOGHØR.NO: Det nye året startet godt for «Avatar»-stjernen Zoe Saldana (36) og hennes italienske kunstnerektemann Marco Perego.

Fredag annonserte de nemlig at de er blitt foreldre til to tvillinggutter.

Som utallige kjendiser før dem bekrefter de selv nyheten via sosiale medier, og på Instagram-kontoen sin avslørte skuespilleren også navnene på de nyfødte babyene:

«Våre gutter CY og BOWIE er endelig her. #Marcoperego og jeg ønsker å takke deg for dine vakre lykkeønskninger og for deres tålmodighet».

 Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Og også på Twitter deler Saldana den gledelige nyheten:

«Happy #2015! Vi starter det nye året med fullt hus. Guttene våre er endelig her! Takk for alle de fine hilsnene!».

Det var Saldanas «Crossroads»-kollega Britney Spears som avslørte at skuespilleren ventet tvillinger. Da hun i et intervju ble spurt om hun kunne tenke seg å spille inn en film med Saldana igjen, svarte tobarnsmoren Britney dette, ifølge Us Weekly:

- Hvem vet, det er en god idé. Men hun er gravid med tvillinger nå. Så jeg er sikker på at hun har en stor og travel fremtid foran seg.

Zoe og Marco giftet seg i en hemmelig og intim seremoni i London i sommeren 2013, etter å ha vært et par siden mars samme år. Hun var kjæreste med skuespillerkollega Bradley Cooper fra desember 2011 til januar 2013.

LES OGSÅ: Bekreftet graviditeten i ALS-video