Anastacia:

Superstjernen Anastacia fikk nei av de svenske idol-dommerne

- Du kan ikke nesten høres ut som Anastacia uten å ha talent, men akkurat nå er ikke det deg.

UTKLEDNING: Den amerikanske artisten tok i bruk forkledning for å lure de svenske dommerne, som faktisk ikke klarte å høre at det var Anastacia. Etterpå fikk dommerne seg en real overraskelse. Video: TV 4 Vis mer

(Seoghør.no): 90-tallsstjerna Anastacia (48) tok denne uken en pause fra musikkinnspillingen for å narre dommerne i den svenske versjonen av sangkonkurransen «Idol».

48-åringen jobber for tiden med musikkprodusent Anders Bagge som også er «Idol»-dommer.

Tirsdag skrev Anastacia på sin Facebook-profil at Bagge overbeviste henne om å delta på en «Idol»-audition utkledd som en vanlig deltaker, ifølge TV 4.

I første omgang prøvde hun seg på den svenske klassikeren «Öppna din dör» av Tommy Nilsson, før hun gikk rett på sin velkente «I'm Outta Love».

Tre av dommerne lot seg ikke lure, men den fjerde var ikke overbevist.

- En person kan ikke høres ut som Anastacia nesten prikk likt uten å ha et slags talent, men akkurat nå er ikke det deg, sier dommeren Kishti Tomita (53).

- Du er altfor nervøs og det er altfor sent for deg.

Overrasket dommerne etter sending

De andre dommerne stemmer i og fortsetter spøken, og Bagge forklarer at han jobber med Anastacia.

Etter hvert later popstjernen som at hun begynner å gråte, før Bagge eskorterer henne ut.

90-TALLSSTJERNE: Anastacia ble for alvor kjent i 1999 med låta«I'm Outta Love». Foto: NTB Scanpix
90-TALLSSTJERNE: Anastacia ble for alvor kjent i 1999 med låta«I'm Outta Love». Foto: NTB Scanpix Vis mer

I klippet Anastacia har delt på Facebook, ser man de fire dommerne spise lunsj etter audition-rundene og diskuterer deltakerens opptreden.

Plutselig runder Anstacia hjørnet uten utkledningen, og med sine velkjente, fargerike solbriller.

Diagnostisert med kreft to ganger

Anastacia, Lun Newkirk, som hun egentlig heter, fikk sitt gjennombrudd i 1999 med albumet «Not That Kind» og låta «I'm Outta Love».

I 2003 ble hun diagnostisert med brystkreft og valgte å fjerne begge brystene. Etter at hun ble friskmeldt slapp hun albumet «Anastacia» i 2004. Med låtene «Left Outside Alone» og «Sick and Tired» var hun på toppen av hitlistene igjen.

Ti år senere kom kreften tilbake, og Anastacia måtte avlyse alt som sto på timeplanen. I tillegg til kreftdiagnosen, har hun slitt med sykdommen Chrons siden hun var 13 år gammel.

Etter strålebehandling og opptil flere operasjoner, har sangstjerna valgt å være åpen om de lange arrene som for alltid kommer til å synes på ryggen hennes.

- Jeg er nervøs for å la folk se dem, virkelig. Men jeg vil ha muligheten til å dra på stranda uten at fotografene er de første som tar bilder av kroppen min. Jeg ønsker å være fri, sa hun til Fault der hun på forsiden av magasinet viste frem arrene i 2013.

Saken fortsetter nedenfor.

Arrene, som vanligvis etter en slik operasjon er synlige på fremsiden av kroppen, strekker seg nedover Anastacias rygg. Kirurgene måtte finne en annen måte å gjøre inngrepet på grunn av hennes tatoverte kropp.

- Jeg hadde ikke forventet at arrene skulle være så lange, men det var den eneste måten å gjøre det på, sier hun i intervjuet.

Etter at kreften satte synlige spor, fortalte Anastacia at det å få tilbake motet til å vise fram kroppen var en lang prosess.

- Denne fotoserien er den riktige måten for meg å gjøre det på. Nå kan jeg være sikker på at verden ser arrene slik jeg ser dem - som kunst, sa 48-åringen.

LES OGSÅ: - Jeg hadde ikke forventet at arrene skulle være så lange