FLOTT KROPP: Ganske utrolig å tenke på at denne kroppen har født tre barn.
FLOTT KROPP: Ganske utrolig å tenke på at denne kroppen har født tre barn.Vis mer

Supersexy trebarnsmor

Heidi Klum avslører hvordan hun fikk kroppen tilbake i form etter fødselen.

SEHER.NO: På de nye bildene av Heidi Klum (34) reklamerer supermodell for kleskjeden Jordache - iført kun noen åletrange, sexy jeans.

Ingenting tilsier at hun for mindre enn ett år siden fødte sitt tredje barn.

Heidi mener hemmeligheten ligger i livsstilen.

- Jeg har tre barn. Det holder meg aktiv hele tiden. Vi sitter ikke stille. Vi jobber i hagen, hopper på trampolinen. Jeg startet nettopp å spille tennis med min mann. Vi klatrer i trehuset med barna, og går til parken for å mate endene. Vi er alltid på farten, sier hun til People Magazine.

Men den opprinnelige tyske skjønnheten innrømmer at hun også får litt hjelp til å se bra ut på bilder.

- Det var 20-30 mennesker på settet som hjalp til med bildene. Fotografen hadde mange assistenter. Så jeg trengte ikke gjøre så mye. Alle sammen sørget for at jeg så bra ut, sier hun.

Tidligere har skjønnheten uttalt at hun mener det er søtsuget som har reddet henne fra å ende opp som et radmagert skjelett.

- Jeg var aldri en av de virkelig tynne jentene, jo mer jeg forsøkte jo vanskeligere ble det. Da tenkte jeg heller bare mer på mat mer enn noen gang. Hvis noen fortalte meg at jeg måtte gå ned i vekt tenkte jeg bare på muffins! Jeg var ikke klar for å sulte meg.

Klum, somer gift med popstjernen Seal (44), har tidligere også vist at hun har humor.

- Da jeg begynte å jobbe som modell pleide jeg å si: 'Dette er tyske pupper - den ene heter Hans og den andre heter Franz', har hun sagt.

LES OGSÅ: Muffins reddet Heidi