Superparet viser frem datteren for første gang

John Legend og Chrissy Teigen delte bilde av sin en uke gamle datter.

STOLTE FORELDRE: I forrige uke ble John Legend og Chrissy Teigen foreldre til en jente. Tirsdag delte de det første bildet av hjerteknuseren.  Foto: Pa Photos
STOLTE FORELDRE: I forrige uke ble John Legend og Chrissy Teigen foreldre til en jente. Tirsdag delte de det første bildet av hjerteknuseren. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag i forrige uke kunne artisten John Legend (37) og modellkona Chrissy Teigen (30) ønske sitt første barn velkommen til verden. Paret fikk en datter som de ga navnet Luna Simone Stephens.

Fans som ønsket å se superparets lille sjarmtroll, trengte ikke å vente lenge. Tirsdag kveld delte Teigen et bilde der hun holder den vesle babyen forsiktig i armene.

- Hei min lille lulu, skriver hun under bildet.

Bildet er tatt fra siden og ansiktet er delvis skjult, men det er tydelig at den nyfødte kom til verden med en kraftig hårmanke. Fans har selvsagt pøst ut med lykkeønskninger og kommenterer at de tror Teigen blir en god mor.

hi my lulu!

Et bilde publisert av chrissy teigen (@chrissyteigen)

Skjulte fødselen i fire dager

Luna ble født torsdag, men paret annonserte ikke nyheten før på søndag, da Chrissy brøt stillheten på Instagram:

- Hun er her! Luna Simone Stephens, vi er så forelsket i deg! Og trøtt. Veldig trøtt, skrev skjønnheten på Instagram.

Også den stolte faren uttrykket sin glede over nyheten på sin Twitter-konto søndag.

- Vår nye kjærlighet er her! Luna Simone Stephens, født torsdag den 14. april. Vi kunne ikke vært lykkeligere, skrev «All Of Me»-sangeren.

SLET MED Å BLI GRAVID: Den vakre modellen har tidligere fortalt at hun tok i bruk prøverørsbehandling. Her er paret under Grammy-utdelingen i februar.  Foto: Pa Photos
SLET MED Å BLI GRAVID: Den vakre modellen har tidligere fortalt at hun tok i bruk prøverørsbehandling. Her er paret under Grammy-utdelingen i februar. Foto: Pa Photos Vis mer

Slet med å bli gravid

Teigen og Legend slet lenge med å bli gravide, frem til den vakre modellen i fjor endelig fikk en liten kul på magen.

I februar avslørte Teigen at barnets kjønn slett ikke kom som noen overraskelse.

- Det var jeg som tok valget. Ikke bare skal jeg bli mor til en jente, men jeg valgte jenta ut selv fra hennes lille embryo. Da jeg valgte henne, sa jeg: «La oss sette den jenta inn i meg», forteller hun til People.com.

Den mørke skjønnheten ville gjerne ha en datter for ektemannens skyld.

- Jeg tror jeg var mest spent og tiltrukket av tanken på at John ville bli den beste faren til en liten jente. Bare tanken på å se ham med en jente gjorde meg glad. Jeg synes han fortjener en liten jente og det spesielle båndet mellom far og datter.

LES OGSÅ: Chrissy Teigen vil ha minst fire barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer