- Superparet skal skilles

Madonna og Guy Ritchie orker ikke lenger å late som om alt er bra.

KRANGLER KONSTANT: Madonna og Guy Ritchie har lenge kjempet for å redde forholdet, men nå innser de at slaget er tapt. Foto: All Over Press
KRANGLER KONSTANT: Madonna og Guy Ritchie har lenge kjempet for å redde forholdet, men nå innser de at slaget er tapt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): Etter endeløse spekulasjoner i media om at Madonna (50) og ektemannen Guy Ritchie (40) har problemer i ekteskapet melder The Sun nå at bruddet er et faktum.

Nettstedet hevder at papirer som bekrefter at forholdet deres er over allerede er klargjorte og vil bli offentliggjort straks.

Paret skal velge å offentliggjøre bruddet fordi de "ikke lenger orker å late som om alt er bra".

De har hatt en rekke krangler den siste perioden om hvor mye tid hver av dem bruker på sin egen karriere, og at Madonna ønsker å adoptere nok et barn. 

Disse tingene skal i hovedsak være grunnen til bruddet, men utroskapsrytene mellom Madonna og baseball-spilleren Alex Rodrigues (32) skal heller ikke ha styrket forholdet.

- Det er veldig trist. De var et flott par og fantastiske foreldre, men de klarte rett og slett ikke å leve sammen lenger, sier en kilde til The Sun.

Skilles etter åtte år
Venner av paret sier at Madonna egentlig ville vente med å fortelle om seperasjonen til neste år når hun var ferdig med verdens turneèn sin "Sticky and Sweet". Men nå har hun og Ritchie likevel bestemt seg for å sluttbehandle skilsmissen før jul - åtte år etter at de giftet seg i et eventyrbryllup i et skotsk slott.

- Til tross for gjentatte forsøk på å redde forholdet visste de begge at en skilsmisse alltid lå i kortene. Det var ikke et spørsmål om "hvis", men "når", sier kilden.

De har prøvd hardt å få ting til å fungere, men kranglingen kom ut av kontroll.

- Den siste dråpen skal ha skjedd rett før Madonna dro på turneèn. Hun ville nemlig at bruddet skulle offentliggjøres når det passet best for henne slik at hun slapp å bli forstyrret mens hun prøvde å konsentrere seg på turnè.
Men etter flere krangler rundt Guys 40-årsdag forrige måned gikk ting så langt at Madonna stormet ut av huset. Og han fikk nok. 
- Guy sa at hvis de skulle gå fra hverandre måtte det bli nå, og ekteskapet vil bli sluttført om bare et par ukers tid, forteller kilden til The Sun.

Flytter ut
Paret diskuterte først om de skulle prøve en seperasjon, men fant ut at en skilsmisse ville være det beste.

Guy har nå flydd tilbake fra Frankrike og satt innspillingen av sin nye Sherlock Holmes film på vent for å forteller foreldrene sine om nyheten.

Denne uka vil han hente sine eiendeler fra huset deres i London, som Madonna eier, og flytte inn i huset deres i Wiltshire, som han eier.
At paret nylig viste seg sammen på filmpremieren til Ritchies nyeste film "RocknRolla" skal kun ha vært et spill for galleriet, og for å forhindre flere spekulasjoner rundt at de hadde problemer i ekteskapet.
 
Paret har sønnene Rocco (8) og David Banda (2) sammen, mens Madonna har datteren Lourdes (12) fra et tidligere forhold.
Madonnas talskvinne har avslått å kommentere saken.

LES OGSÅ: Madonna på ny date med A-Rod?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer