Superparet sett sammen igjen

Jennifer Lopez og Marc Anthony kjørte sammen til Hamptons for familiekos.

SAMMEN: Dette paparazzibildet viser Jennifer Lopez og Marc Anthony sammen igjen for første gang etter at det ble kjent at de skulle skilles.  Foto: All Over Press
SAMMEN: Dette paparazzibildet viser Jennifer Lopez og Marc Anthony sammen igjen for første gang etter at det ble kjent at de skulle skilles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For under en måned siden ble det kjent at Jennifer Lopez (41) og Marc Anthony (42) hadde bestemt seg for å skilles etter syv års ekteskap.

Skilles eller ei, Lopez og Anthony ble i følge nettstedet People denne uken observert sammen i en rød mustang på vei til feriestedet Hamptons for å feriere med de to tvillingbarna Emme og Max (3).

- Intensjonen var å tilbringe tid med barna, og de hadde et fantastisk opphold, sier en talsmann fra Marc Anthonys stab til nettstedet. 

Tidligere i sommer avslørte Lopez hemmeligheten bak bruddet mellom de to, og hadde kun fine ting å si om eks-mannen.

- Jeg kommer alltid til å respektere Marc som sanger og artist. Vi jobber faktisk bra sammen, og han har alltid vært veldig støttende. Sammen kunne vi skape magi - og det gjorde vi også. Han kommer alltid til å ha en spesiell plass i mitt hjerte som far til mine barn, sa hun til Vanity Fair.

Mon tro om superparet blir å se mer til hverandre i tiden fremover...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ingen enorm lykke å få barn 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer