Superparet «røpet» babynyhet

Kan knapt vente på den store dagen.

SEOGHØR.NO: I mai ble det kjent at Hollywood-paret Rachel Bilson (32) og Hayden Christensen (33) blir foreldre for første gang.

Og i midten av juni dro paret på kjærlighetsferie til Barbados i Karibia, hvor den unge stjernen viste fram sin voksende babymage på stranden.

Nå avslører kilder nær paret kjønnet på den lille i Bilsons mage, overfor nettstedet People: «Hart of Dixie»-stjernen venter en liten jente.

Paret har selv ikke kommentert hverken graviditeten eller påstandene om kjønnet - en taushet som virker bekreftende, da turtelduene lett kunne ha avvist falske spekulasjoner.

KJÆRLIGHETSFERIE: Rachel Bilson og Hayden Christensen dro på romantisk tur til Barbados tidligere i sommer - og 32-åringen klarte ikke å skjule den voksende babymagen. Foto: All Over Press
KJÆRLIGHETSFERIE: Rachel Bilson og Hayden Christensen dro på romantisk tur til Barbados tidligere i sommer - og 32-åringen klarte ikke å skjule den voksende babymagen. Foto: All Over Press Vis mer

Bilson og Christensen ble kjent da de spilte mot hverandre i filmen «Jumper» i 2007, og inngikk forlovelse desember 2008. De to avbrøt imidlertid forlovelsen etter kort tid - men fant raskt tilbake til hverandre igjen.

Se video av Bilsons søte babymage øverst i saken!

Den vordende moren har tidligere snakket om familieforøkelse og ønske om barn:

- Jeg har alltid sett ung ut fordi jeg er så lav, og spesielt hvis jeg har tonet ned stilen. Når jeg blir mamma kommer folk til å bare: «åå, stakkars lille tenåringsmamma», fortalte hun humoristisk til magasinet Health i mai.

Bilson og Christensen har også spilt mot hverandre i kjærlighetskomedien «New York - I Love You» fra 2009.

LES OGSÅ: Se kjendisdamenes vakre babymager!