NAKEN PÅ FORSIDEN: Christian Ronaldo og modellkjæresten Irina Shayk pryder forsiden av spanske Vogue. På bildet til høyre er de på ferie i Portugal for et par år siden.  Foto: Faksimile/All over press
NAKEN PÅ FORSIDEN: Christian Ronaldo og modellkjæresten Irina Shayk pryder forsiden av spanske Vogue. På bildet til høyre er de på ferie i Portugal for et par år siden. Foto: Faksimile/All over pressVis mer

Superparet hermer etter Kim og Kanye

Vogue lar seg ikke skremme og valgte Christiano Ronaldo og kjæresten Irina Shayk på ny forside.

SEOGHØR.NO: Da Kim Kardashian (33) og forloveden Kanye West (36) var på forsiden av motebladet Vogue, skapte de stor ståhei. Både stjerneparet og Vogue høstet kraftig kritikk. Men utgaven ble først estimert til å sette salgsrekord for det verdenskjente motebladet, selv om det seinere ble benektet.

Nå gjentar Vogue salgssuksessen, og velger enda et kjendispar som forsidemateriale. 

Denne gangen med en naken Christian Ronaldo.

Sammen med den russiske modellkjæresten Irina Shayk (28) pryder Christian Ronaldo (29) forsiden av juni-utgaven for spanske Vogue. Det med kun en diamantøredobb som eneste «plagg».

Christian Ronaldo og Irina Shayk har vært et par siden 2010. Spanske Vogue er det første coveret de to gjør sammen.

Paret ble fotografert av den kjente motefotografen Mario Testino og stylet av motelegenden Carlyne Cerf de Dudzeele.

- Mario og Carlyne var de første som takket ja, når alle andre takket nei. Hele fotoseansen føltes magisk, som om vi alle var en familie, sier Christian Ronaldos kjæreste til amerikanske Us Magazine.

Christian Ronaldo og Irina Shayk har vært et par siden 2010.

Den kjekke fotballspilleren poserer frekt med hånden i hofta. Kjæresten dekker kroppen til Christian Ronaldo slik at man akkurat unngår å se de litt mer private delene hans. I en nydelig hvit stroppløs kjole setter Irina Shayk et elagant preg på det hele. Kjolen hennes er stroppeløs med en høy splitt.

Kim og Kanye først ute

Da Kim Kardashian (33) og forloveden Kanye West (36) prydet forsiden ble det spådd rekordhøye salgstall. Utgaven viste seg å ikke selge så bra som de hadde antatt, og landet på rundt 250 000 solgte utgaver.

Superparet hermer etter Kim og Kanye

Med sjefsredaktør Anna Wintour i spissen er Vogue et anerkjent og prestisjetungt motemagasin. Bladet har enorm påvirkningskraft og kan ofte påvirke hvilken retning de store designerne kan gå i.

Likte du Vogue-forsiden? (Avsluttet)

 
LES OGSÅ: Christianos baby storsjarmør