Rooney Mara og Joaquin Phoenix:

- Superparet har forlovet seg

Planlegger angivelig bryllup etter tre år som kjærester.

FORLOVET: Stjerneparet Rooney Mara og Joaquin Phoenix skal nå være forlovet. Det bekrefter Us Weekly. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Stjerneparet Rooney Mara og Joaquin Phoenix skal nå være forlovet. Det bekrefter Us Weekly. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2017 begynte romanseryktene å svirre rundt de to Hollywood-skuespillerne Rooney Mara (34) og Joaquin Phoenix (44). Senere samme år kunne sistnevnte bekrefte forholdet.

I mai i år begynte flere amerikanske medier å spekulere i om paret hadde tatt forholdet et steg videre, og forlovet seg. Nå tyder mye på at fansen endelig kan slippe jubelen løs.

Us Weekly får nemlig bekreftet at stjerneparet har valgt å gi hverandre sine ja i fremtiden.

Forelsket

Tidligere denne sommeren ble 34-åringen, kjent fra blant annet «The Girl With the Dragon Tattoo», observert med en svær diamantring på sin venstre hånd mens hun gjorde et ærend i Los Angeles.

Paret, som begge er godt kjent for å verne om privatlivet sitt, har til gode å kommentere forlovelsesryktene selv.

JESUS OG MARIA: Det skal ha vært under filmen «Mary Magdalene», der de spiller Jesus og Maria, at paret forelsket seg i hverandre. Foto: NTB Scanpix
JESUS OG MARIA: Det skal ha vært under filmen «Mary Magdalene», der de spiller Jesus og Maria, at paret forelsket seg i hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Turtelduene skal ha vært venner i mange år før de omsider forelsket seg i hverandre. Under innspillingen av filmen «Her» skal de ha blitt svært gode venner, og i januar i 2017 kom nyheten om at de skal ha falt hodestups for hverandre under innspillingen av filmen «Mary Magdalene» året før.

- De falt pladask for hverandre under innspillingen og har tilbrakt mye tid sammen siden, sa en kilde til Page Six den gang.

3 år sammen

Samme vår gjorde de lite for å skjule sine følelser for hverandre da de ankom avslutningsseremonien av filmfestivalen i Cannes sammen. Likevel gikk det hele fire måneder før paret bekreftet forholdet offentlig.

FORELSKET: Da skuespillerne ankom avslutningsseremonien av filmfestivalen i Cannes i 2017, så de svært forelsket ut. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Da skuespillerne ankom avslutningsseremonien av filmfestivalen i Cannes i 2017, så de svært forelsket ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i et intervju med The New York Times i september 2017, at Joaquin, som har gjort suksess i filmer som «Gladiatoren» og «Walk the Line», innrømmet at han var kjæreste med Rooney.

I tillegg kunne han avsløre at de hadde flyttet sammen, og at de bodde i Hollywood Hills i Los Angeles.

- De liker egentlig ikke å gå ut. De trives best alene sammen. De lever i sin egen lille boble, fortalte en kilde til Us Weekly kort tid senere.

Diktet opp forlovelse

Dette er ikke første gang det har svirret forlovelsesrykter rundt «Walk the Line»-stjernen. Forrige gang han uttalte seg om egen forlovelse, diktet han opp en falsk brud.

Det var under et besøk hos «The Late Show With David Letterman» i 2014 at skuespilleren overrasket alle ved å fortelle at han hadde forlovet seg.

Skuespillerens utvalgte skulle angivelig være hans egen yogalærer.

- En av de første gangene vi møttes, brukte vi en sele. Øvelsene inneholdt mye støting og trekking. Men den ville delen av historien er at vi begynte å date. Og jeg tror hun er den rette. Jeg fridde til henne og hun sa ja, fortalte skuespilleren den gang.

STORSATSING: Skuespilleren Joaquin Phoenix spiller den svært spesielle karakteren «The Joker» i Hollywood-satsingen «Joker», som kommer i høst. Vis mer

Senere skrev blant andre Hollywood Reporter at Phoenix slettes ikke var forlovet.

- Jeg synes livet mitt er så kjedelig, og en forlovelse virket som en spennende ting å snakke om. Jeg ville at publikum skulle like meg. De liker folk som skal gifte seg. Jeg kan sikkert forlove meg igjen, hvis du vil? sa han da han litt senere var gjest hos Good Morning America.

LES OGSÅ: - Han bløffet verden i et og et halvt år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer