GLEDER SEG: Hollywood-paret Behati Prinsloo og Adam Levine blir foreldre for første gang i løpet av året. Denne uken delte de to et sjarmerende magebilde med fansen på Instagram.  Foto: wenn.com
GLEDER SEG: Hollywood-paret Behati Prinsloo og Adam Levine blir foreldre for første gang i løpet av året. Denne uken delte de to et sjarmerende magebilde med fansen på Instagram. Foto: wenn.com Vis mer

Superparet gjorde som Jenny og «Fingern»

De vordende foreldrene Adam Levine og Behati Prinsloo delte felles magebilde på Instagram.

Publisert

SEOGHØR.NO: En drøy uke før det norske stjerneparet Jenny Skavlan (29) og Thomas «Fingern» Gullestad (35) fikk datteren Åse i april, delte duoen et søtt magebilde på Instagram.

På bildet poserte høygravide Jenny med magen bar, mens ektemannen - som har gått ned flerfoldige kilo for en filmrolle - viste frem en imponerende sixpack.

Denne uken delte faktisk det amerikanske stjerneparet Adam Levine (37) og Behati Prinsloo (26) et lignende magebilde på Instagram.

- Uke 20 og magen min vises endelig! skriver Maroon 5-vokalisten spøkefullt til bildet, sammen med emneknaggen «jeg er gravid også».

Week 20 and I'm finally popping! #impregnanttoo

Et bilde publisert av Adam Levine (@adamlevine)

Saken fortsetter nedenfor.

 

På Instagram-bildet står Adam og Behati med magene mot hverandre, mens den vordende faren ser ut til å blåse opp sin vanligvis veltrente mage.

I likhet med Jenny Skavlan og Thomas Gullestad har Hollywood-paret tilsynelatende tatt magebildet i et speil på badet.

Saken fortsetter nedenfor.

Må ha vannmelon

Da Adam Levine gjestet «The Tonight Show» i april, fortalte 37-åringen at han er «kjempegira» over at han og kona skal få en datter - i likhet med Jenny Skavlan og «Fingern».

I TV-intervjuet røpet artisten også at modellkona er blitt hekta på én spesiell matvare så langt i svangerskapet:

- Hun spiser masse vannmelon, masse vannmelon. Fordi, ikke sant, de får tilfeldige behov for ting og nå er det bare så mye vannmelon! sa Adam Levine ifølge People.

Etter at graviditeten ble bekreftet har stjerneparet også delt personlige innblikk i svangerskapet på sosiale medier. De siste par ukene har gravide Behati lagt ut flere bilder av sin voksende mage på Instagram-profilen sin. Ifølge People blir hun og ektemannen foreldre for første gang i september.

So far so good

Et bilde publisert av Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo)

Saken fortsetter nedenfor.

I starten av april la Levine ut det første «magebildet» av kona på Instagram, der hun var iført en Lakers-cap og en rød bikini.

«Mine to favoritt-Lakers-fans», skrev stjernen enkelt. Han la også på tre uttrykksikoner: En baby, en tåteflaske og en basketball.

På bildet kunne man i tillegg se en antydning til en babykul på den slanke modellens mage.

My two favorite laker fans.

Et bilde publisert av Adam Levine (@adamlevine)

Saken fortsetter nedenfor.

Planla svangerskapet

I januar 2015 skrev bladet In Touch at Behati Prinsloo, som er kjent som Victoria's Secret-modell, ønsket å vente noen år med å stifte familie.

Kort tid senere røpet imidlertid Levine overfor «The Voice»-kollega Christina Aguilera (35) at han og kona planla barn i løpet av det neste året:

- Snart. Vi tenker en gang neste år, så vi har fremdeles litt tid. Neste vår, sa Adam Levine i februar 2015 ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

SUPERMODELL: Behati Prinsloo i aksjon under Victorias Secret-showet i New York før jul i 2015. Foto: Splash News
SUPERMODELL: Behati Prinsloo i aksjon under Victorias Secret-showet i New York før jul i 2015. Foto: Splash News Vis mer

Og et drøyt år senere begynte babyryktene for alvor å svirre rundt stjerneparet, som giftet seg i Mexico i juli 2014.

- Victoria's Secret-engelen er tre til fire måneder på vei i graviditeten, og rocke-kjæresten er i skyene over å skulle bli far, meldte UsWeekly i mars i år.

Duoen begynte først å date i 2012 og etter å ha vært fra hverandre en periode fridde sangeren til den langbeinte skjønnheten.

- Hun gjør meg til den beste personen jeg kan være. Hun er det beste i hele verden, skrøt Levine av henne under Tribeca filmfestival i 2014.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen NRK-profilen?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer