Superparet giftet seg i all stillhet

Orlando Bloom og Miranda Kerr gift i hemmelighet, bare en måned etter at forlovelsen ble kjent.

LURTE ALLE: Miranda Kerr og Orlando Blooms bryllup kom helt overraskende på kjendispressen. De to giftet seg i hemmelighet nå nylig. Foto: All Over Press
LURTE ALLE: Miranda Kerr og Orlando Blooms bryllup kom helt overraskende på kjendispressen. De to giftet seg i hemmelighet nå nylig. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Bare en måned etter at de bekreftet forlovelsen, har Orlando Bloom (33) og Miranda Kerr (27) giftet seg, skriver People.

«Pirates of the Caribbean»-skuespilleren og Victoria’s secret-modellen er nå på bryllupsreise. Det var Kerr som kom med innrømmelsen, da hun måtte gi en forklaring på hvorfor hun har kansellert en opptreden på kjøpesenteret David Jones i Australia.

- David Jones har vært så rause at de har gitt meg fri i denne perioden, slik at vi kan feire en intim seremoni og bryllupsreise sammen. Jeg er en stor del av David Jones-familien og jeg er veldig engasjert i min rolle. Jeg er enormt glad for at de har gitt meg denne tiden til å nyte et så spesielt øyeblikk i livet, sier Kerr i uttalelsen.


Paret begynte å date i 2007, etter at Bloom fikk Kerrs telefonnummer via PR-agenten hennes. Kerr selv ville nemlig ikke gi ham nummeret, fordi hun den gang var i et annet forhold. Paret viste seg for første gang offentlig sammen i april 2008.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Ja, hun fortjener fortsatt tilnavnet