GJENFORENT: Lewis Hamilton og Nicole Scherzinger gjorde det slutt i fjor etter fire år sammen, men har nå funnet tilbake til hverandre.
GJENFORENT: Lewis Hamilton og Nicole Scherzinger gjorde det slutt i fjor etter fire år sammen, men har nå funnet tilbake til hverandre. Vis mer

Superparet er sammen igjen

- De så veldig lykkelige ut.

Publisert
SEOGHØR.NO: I oktober ble det slutt mellom «Formel 1»-stjernen Lewis Hamilton (26) og hans syv år eldre popkjæreste Nicole Scherzinger (33). Paret hadde vært sammen i fire år og gjorde det slutt fordi de ikke fikk nok tid sammen.

- Nicole har lenge forsøkt å få forholdet til å fungere, men uten hell. De tilbringer for lite tid sammen, sa en venn den gangen til Daily Mail.


Scherzinger skal ha vært knust etter bruddet, men nå ser det ut til at de to har funnet tilbake til hverandre. Lewis og Nicole blir stadig observert sammen og nylig tilbrakte de to dager på et luksushotell i Monaco.

- De så svært lykkelige ut, det var søtt, sier en kilde ved hotellet til The Sun.

Torsdag kveld var «Formel 1»-stjernen på plass i salen da Nicole opptrådte i Dublin.

«Er i Dublin og ser på Nicole Scherzinger som var fantastisk i kveld! Dublin fans rocket og var et fantastisk publikum» skrev Hamilton på Twitter.

Etter konserten tok paret et privat fly til den franske rivieraen.

- De tar det rolig for å unngå de samme feilene som før og sikrer at de får mest mulig tid sammen, sier en kilde til avisen.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Splitter naken i ny bok  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer