PÅ OSLOTUR: Jay Z og hans flotte kone Beyoncé ankom tirsdag denne uken Oslo for Tindal-møte med musikktjenesten Wimp. Dette er fra MET-gallaen i New York i begynnelsen av mai. Foto: Pa Photos
PÅ OSLOTUR: Jay Z og hans flotte kone Beyoncé ankom tirsdag denne uken Oslo for Tindal-møte med musikktjenesten Wimp. Dette er fra MET-gallaen i New York i begynnelsen av mai. Foto: Pa PhotosVis mer

Superparet er i Oslo

Beyoncé og Jay Z kastet glans over Tigerstaden.

SEOGHØR.NO: Folket som ruslet rundt i Oslos gater tirsdag formiddag, sperret nok opp øynene da de så hvem som steg ut av den mørke bilen som rullet opp utenfor Wimp sitt hovedkontor i Grensen.

For ut av bilen kom ingen ringere enn det mektige superparet Jay Z (45) og Beyoncé (33).

Ifølge VG er paret i hovedstaden i forbindelse med den norsk/svenske streamingtjenesten Tidal, som Jay Z kjøpte opp og lanserte i USA tidligere i år - med storheter som Rihanna og Madonna i musikkstaben.

Tidligere denne måneden slapp Beyoncé singelen «Feeling Myself» på ektemannens nyinnkjøpte streaming-tjenesten, men det var ikke temaet i sangen det er blitt snakket mest om i ettertid.

Det er nemlig en sekvens av Beyoncè som har fått mesteparten av oppmerksomheten.

Sekvensen viser Beyonce i et svømmebasseng med en vinflaske i hånden. Superstjernen heller vinen ut i vannet. Og det er ikke en hvilken som helst vin Beyonce skyller ut. Det er en eksklusiv flaske Armand de Brignac.

På kjærlighetsferie i Firenze før Oslo-tur

Det mektige paret, som giftet seg i 2008, har dyre vaner - og i helgen pleiet de kjærligheten i vakre Firenze i Italia, før de jetsettet videre til Oslo, skriver nettstedet DailyMail.

Paret har datteren Blue Ivy Carter (3) sammen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er nøyaktig to år siden Beyoncé sist gang var i Oslo - da avholdt hun konsert på Telenor Arena rett utenfor Oslo - til ellevill jubel fra fansen.

LES OGSÅ: Beyoncé-bilder får nettet til å koke