PÅ OSLOTUR: Jay Z og hans flotte kone Beyoncé ankom tirsdag denne uken Oslo for Tindal-møte med musikktjenesten Wimp. Dette er fra MET-gallaen i New York i begynnelsen av mai. Foto: Pa Photos
PÅ OSLOTUR: Jay Z og hans flotte kone Beyoncé ankom tirsdag denne uken Oslo for Tindal-møte med musikktjenesten Wimp. Dette er fra MET-gallaen i New York i begynnelsen av mai. Foto: Pa PhotosVis mer

Superparet er i Oslo

Beyoncé og Jay Z kastet glans over Tigerstaden.

SEOGHØR.NO: Folket som ruslet rundt i Oslos gater tirsdag formiddag, sperret nok opp øynene da de så hvem som steg ut av den mørke bilen som rullet opp utenfor Wimp sitt hovedkontor i Grensen.

For ut av bilen kom ingen ringere enn det mektige superparet Jay Z (45) og Beyoncé (33).

Ifølge VG er paret i hovedstaden i forbindelse med den norsk/svenske streamingtjenesten Tidal, som Jay Z kjøpte opp og lanserte i USA tidligere i år - med storheter som Rihanna og Madonna i musikkstaben.

Tidligere denne måneden slapp Beyoncé singelen «Feeling Myself» på ektemannens nyinnkjøpte streaming-tjenesten, men det var ikke temaet i sangen det er blitt snakket mest om i ettertid.

Det er nemlig en sekvens av Beyoncè som har fått mesteparten av oppmerksomheten.

Sekvensen viser Beyonce i et svømmebasseng med en vinflaske i hånden. Superstjernen heller vinen ut i vannet. Og det er ikke en hvilken som helst vin Beyonce skyller ut. Det er en eksklusiv flaske Armand de Brignac.

På kjærlighetsferie i Firenze før Oslo-tur

Det mektige paret, som giftet seg i 2008, har dyre vaner - og i helgen pleiet de kjærligheten i vakre Firenze i Italia, før de jetsettet videre til Oslo, skriver nettstedet DailyMail.

Paret har datteren Blue Ivy Carter (3) sammen.

Det er nøyaktig to år siden Beyoncé sist gang var i Oslo - da avholdt hun konsert på Telenor Arena rett utenfor Oslo - til ellevill jubel fra fansen.

LES OGSÅ: Beyoncé-bilder får nettet til å koke

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.