KYSSET: Fredag ble Orlando Bloom og Katy Perry fotografert da de kysset under en konsert. Her er de avbildet under  Golden Globes i januar.  Foto: Rex Features
KYSSET: Fredag ble Orlando Bloom og Katy Perry fotografert da de kysset under en konsert. Her er de avbildet under Golden Globes i januar. Foto: Rex FeaturesVis mer

Superparet er avslørt!

Orlando Bloom og Katy Perry ble fotografert sammen på konsert.

SEOGHØR.NO: Den siste måneden har romanseryktene svirret rundt sangstjernen Katy Perry (31) og skuespiller Orlando Bloom (39). 

Ryktene startet etter de to stjernene ble observert tilsynelatende flørtende med hverandre under etterfesten etter prisutdelingen Golden Globes 10. januar.

Siden har «Roar»-sangeren og «Pirates of the Caribbean»-kjekkasen blitt avbildet sammen flere ganger, og ifølge Daily Mail kan det virke som flørten har utviklet seg til noe mer seriøst.

Kysset foran kjendisvennene

Fredag ble de nok en gang fotografert sammen på Adeles konsert i Los Angeles. Den britiske avisen Daily Mail har også publisert et bildet av de to som (tilsynelatende) kysser.

- Katy Perry og Orlando Bloom droppet å late som om de bare er venner da de kysset offentlig på en konsert fredag. De ignorerte Adele på scenen og kjendisene rundt seg og sto tett mot hverandre - noe som gjorde det klart at de er et par, skriver avisen.

AVSLØRT: Romanseryktene har haglet rundt Katy Perry og Orlando Bloom den siste måneden. Fredag ble de avslørt da de forlot Adeles konsert i Los Angeles sammen. Orlando er avbildet øverst til høyre, mens Katy er nederst til venstre.  Foto: Splash News
AVSLØRT: Romanseryktene har haglet rundt Katy Perry og Orlando Bloom den siste måneden. Fredag ble de avslørt da de forlot Adeles konsert i Los Angeles sammen. Orlando er avbildet øverst til høyre, mens Katy er nederst til venstre. Foto: Splash News Vis mer

Mens Katy hadde pyntet seg i en kjole med leopard-print, var Orlando avslappet i en baseball-jakke. Kjendisene passet på å forlate festen sammen med flere venner. Andre kjendiser som Tom Hanks, Emma Stone og Jennifer Lawrence var også tilstede på konserten.

Har møtt sønnen

Skuespilleren skal være svært begeistret for stjernen og har til og med introdusert henne for sønnen Flynn (5). I forrige uke dro de tre sammen til en bursdagsfest i Los Angeles. 

- Det virker som Orlando ønsker at Katy skal bli i livet hans, for hun har allerede møtt sønnen hans, skriver Daily Mail.

NYTT STJERNEPAR? Katy Perry og skuespiller Orlando Bloom har blitt observert sammen en rekke ganger de siste månedene.  Foto: Splash News
NYTT STJERNEPAR? Katy Perry og skuespiller Orlando Bloom har blitt observert sammen en rekke ganger de siste månedene. Foto: Splash News Vis mer

Ifølge en kilde tilbrakte Orlando, Katy og Flynn hele søndagen sammen.

- De lo, spilte musikk og lekte med Flynn. De var på festen i flere timer, og Katy virket komfortabel rundt femåringen. Hun virkelig glad for å tilbringe hele dagen med Orlando.

De to superstjernene har foreløpig ikke kommentert påstandene.

God kontakt etter skilsmissen

«Ringenes Herre»-stjernen har sønnen Flynn sammen med den vakre supermodellen Miranda Kerr (32), som han var gift med fra 2010 til 2013.

Siden har kjekkasen har vært koblet med skjønnheter som Selena Gomez (23), Liv Tyler (38) og Margot Robbie (25) etter skilsmissen med Kerr. 

Begge har etter skilsmissen vært åpne om at de fremdeles har et nært forhold, og at de tilbringer mye tid sammen for sønnen.

- Vi er glade i hverandre og bryr oss fremdeles svært mye om hverandre. Vi vil bare at begge skal være lykkelige og vi gjør alt for å opprettholde et nært forhold, har Kerr innrømmet ifølge Daily Mail.

SKILTE LAG: Miranda Kerr og Orlando Bloom var et av Hollywoods mest populære kjendispar før de gikk fra hverandre i 2013.  Foto: NTB scanpix
SKILTE LAG: Miranda Kerr og Orlando Bloom var et av Hollywoods mest populære kjendispar før de gikk fra hverandre i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Katy Perry på sin side har også hatt et turbulent kjærlighetsliv. Etter kun 14 måneder som gift, ble sangeren i 2012 dumpet via sms av skuespiller Russell Brand (40). 

Siden har hun ikke hatt noe kontakt med eksmannen.

- Han har ikke snakket til meg etter han dumpet meg via SMS, røpet hun i fjor til avisen Daily's Telegraph, ifølge MSN. 

Etter skilsmissen hadde hun et av-og-på-forhold med artist John Mayer (38). 

KNUSTE HJERTET HENNES: Katy Perry og moromannen Russell Brand var kun gift i 14 måneder før han brått dumpet henne.  Foto: NTB scanpix
KNUSTE HJERTET HENNES: Katy Perry og moromannen Russell Brand var kun gift i 14 måneder før han brått dumpet henne. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Her skaper Ellen og Obama TV-historie

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.