Superparet Brad og Angelina er forlovet!

Brad Pitt og Angelina Jolie bekreftet nyheten, etter at dette bildet startet spekulasjonene.

<strong>HER STARTET SPEKULASJONENE:</strong> Angelina Jolies diamantring åpenbarte seg på en kunstutstilling på Los Angeles County Museum. Da hun, Brad og Pax kikket på kinesisk kunst. Seinere ble forlovelses bekreftet. Foto: Reuters/NTB Scanpix
HER STARTET SPEKULASJONENE: Angelina Jolies diamantring åpenbarte seg på en kunstutstilling på Los Angeles County Museum. Da hun, Brad og Pax kikket på kinesisk kunst. Seinere ble forlovelses bekreftet. Foto: Reuters/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter seks barn og sju år som ugifte, har et av verdens mest omtalte par Brad Pitt (48) og Angelina Jolie (36) omsider forlovet seg. Det bekrefter Brads manager Cynthia Pett-Dante.

Paret har så langt ikke satt noen bryllupsdato.

- Ja, det er bekreftet. Det er et løfte for framtiden og deres barn er veldig glade. Det er ikke satt noen dato for bryllupet ennå, sier Brad Pitts manager Cynthia Pett-Dante til People.

Ryktene om en forlovelse begynte å gå etter at Angelina ble avbildet med det som så ut til å være en forlovelsesring på onsdag. Og denne gangen var det ikke bare rykter, som det har vært en rekke ganger tidligere.

Forlovelsesringen er designet av Robert Procop.

- Jeg kan bekrefte at, ja, Robert Procop har designet en forlovelsesring for Angelina Jolie, i samarbeid med Brad Pitt, uttalte en kilde til to The Hollywood Reporter tidligere fredag kveld.

- Brad hadde en spesifikk visjon for denne ringen, som han nådde etter et års samarbeid. Han ville at alt ved ringen skulle være perfekt, så jeg fant en diamant av fineste kvalitet og kuttet den til en perfekt størrelse for å forme den til Angelinas hånd. Brad var alltid dypt involvert, uttaler Procop selv ifølge Radaronline.

Pitt og Jolie møtte hverandre under innspillingen av "Mr. & Mrs. Smith" i 2005. De har tre biologiske barn sammen, tvillingene Vivienne og Knox, og datteren Shiloh, og har også adoptert Maddox, Pax, og Zahara.

Dette vil bli Brads andre ekteskap og Angelinas tredje.

Angelina har tidigere vært gift med skuespillerne Jonny Lee Miller og Billy Bob Thornton. Brad har tidligere vært gift med Jennifer Aniston, som han fortsatt var gift med da han møtte Angelina.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer