Kendall Jenner:

Supermodellens hud vekket oppsikt på den røde løperen

- Ikke la den dritten stoppe deg, sier tv-stjernen etter å ha fått ros for å vise frem kvisene sine.

KVISER: Kendall Jenner har fått mye oppmerksomhet for sin urene hud under Golden Globe-utdelingen. Nå kommer hun med en klar oppfordring til fansen. Foto: NTB Scanpix
KVISER: Kendall Jenner har fått mye oppmerksomhet for sin urene hud under Golden Globe-utdelingen. Nå kommer hun med en klar oppfordring til fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Natt til mandag gikk den 75. Golden Globe-utdeling av stabelen og en rekke celebriteter hadde tatt turen til Beverly Hills.

Utdelingen er kjent for sine minneverdige øyeblikk og overraskende antrekk på den røde løperen, men i år var det en helt spesiell kleskode som de fleste stjernene valgte å følge - nemlig sorte antrekk.

Roses av fansen

«Keeping up with the Kardashian»-stjernen Kendall Jenner (22) var en av stjernene som var invitert til den storslagne kvelden, og i likhet med flere av verdens største skuespillere hadde supermodellen kledd seg i svart.

Likevel er det ikke antrekket hun har fått mest oppmerksomhet for. Flere har nemlig bitt seg merke i Kendalls urene hud.

22-åringen er nemlig kjent for å ikke ha én kvise i ansiktet, men natt til mandag viste Kendall at også hun kan få urenheter i huden.

Dette har hun fått mye ros for på sosiale medier.

- At Kendall Jenner møter opp og viser frem kvisene sine mens hun ser ut som en vakker stjerne, er noe alle jenter bør se, skriver en på Twitter.

Det tok ikke lang tid før Kendall responderte på meldingen.

- Ikke la den dritten stoppe deg, skriver hun.

Mistet selvtilliten

Ifølge People har supermodellen vært åpen om sine utfordringer med uren hud de siste årene. Hun har blant annet uttalt at hun slet med kviser i ungdomsårene, noe som førte til dårlig selvtillit.​

- Jeg følte meg utstøtt. Når jeg snakket brukte jeg hånden min til å dekke for ansiktet. Selvsagt var jeg forelsket på videregående, men jeg tenkte ikke engang på å se på gutter, uttalte hun.

IMPONERTE: Kendall strålte på den røde løperen med en imponerende svart kjole. Foto: NTB Scanpix
IMPONERTE: Kendall strålte på den røde løperen med en imponerende svart kjole. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre forklarte 22-åringen at hun fant måter å takle urenhetene på, og at hun fant de riktige behandlingene for kviseutbruddene.

- Det jeg vil at alle skal forstå er at det har vært en prosess. Det var ikke noe som skjedde over natten, men sakte sluttet jeg å bry meg. Jeg er på et mye bedre sted nå som jeg er eldre, sa hun.

- Det tok tid

Kendall er for tiden en av verdens mest populære modeller og pryder catwalker verden rundt.

I 2015 fortalte hun i et intervju med bladet Allure om kviseproblemene som startet da hun var 14 år gammel.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

- Jeg hadde akkurat begynte i niende klasse da jeg begynte å få kviser. I tillegg hadde jeg regulering. Jeg klarte ikke å se folk i øynene. Det var ikke en god tid for meg, det ødela selvtilliten min fullstendig, fortalte hun til bladet.

Selv om supermodellen kanskje framstår som mer selvsikker enn de fleste, opplever altså også hun usikkerhet rundt utseendet.

21-åringen fortalte blant annet at hun til tider fremdeles sliter med å holde øyekontakt når hun snakker med fremmede mennesker, men at hun har blitt mer selvsikker med årene.

- Etter at jeg begynte å posere mye foran kameraet, begynte selvtilliten min sakte, men sikkert å vises. Det tok litt tid, for jeg måtte ha tro på meg selv først.

LES OGSÅ: Märtha Louise har kastet krykkene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer