Kendall Jenner:

Supermodellens hud vekket oppsikt på den røde løperen

- Ikke la den dritten stoppe deg, sier tv-stjernen etter å ha fått ros for å vise frem kvisene sine.

KVISER: Kendall Jenner har fått mye oppmerksomhet for sin urene hud under Golden Globe-utdelingen. Nå kommer hun med en klar oppfordring til fansen. Foto: NTB Scanpix
KVISER: Kendall Jenner har fått mye oppmerksomhet for sin urene hud under Golden Globe-utdelingen. Nå kommer hun med en klar oppfordring til fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Natt til mandag gikk den 75. Golden Globe-utdeling av stabelen og en rekke celebriteter hadde tatt turen til Beverly Hills.

Utdelingen er kjent for sine minneverdige øyeblikk og overraskende antrekk på den røde løperen, men i år var det en helt spesiell kleskode som de fleste stjernene valgte å følge - nemlig sorte antrekk.

Roses av fansen

«Keeping up with the Kardashian»-stjernen Kendall Jenner (22) var en av stjernene som var invitert til den storslagne kvelden, og i likhet med flere av verdens største skuespillere hadde supermodellen kledd seg i svart.

Likevel er det ikke antrekket hun har fått mest oppmerksomhet for. Flere har nemlig bitt seg merke i Kendalls urene hud.

22-åringen er nemlig kjent for å ikke ha én kvise i ansiktet, men natt til mandag viste Kendall at også hun kan få urenheter i huden.

Dette har hun fått mye ros for på sosiale medier.

- At Kendall Jenner møter opp og viser frem kvisene sine mens hun ser ut som en vakker stjerne, er noe alle jenter bør se, skriver en på Twitter.

Det tok ikke lang tid før Kendall responderte på meldingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer