Cindy Crawford og Kaia Gerber:

Supermodellens datter er slående lik sin berømte mor

- Hvorfor ser vi like gamle ut?

SAMME ALDER?: Fansen er ikke den eneste som ser likheten mellom Kaia Greber og hennes berømte mor Cindy Crawford. Foto: Splash News / NTB scanpix
SAMME ALDER?: Fansen er ikke den eneste som ser likheten mellom Kaia Greber og hennes berømte mor Cindy Crawford. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Den amerikanske supermodellen Cindy Crawford (51) la modellkarrieren på hylla i fjor, men har de siste tre tiårene vært en av verdens største supermodeller og ble berømt i Norge som undertøysmodell for Hennes & Mauritz.

Nå vekker imidlertid den suksessrike 51-åringen oppsikt igjen. Datteren Kaia Geber (15) la nemlig nylig ut et bilde sammen med sin berømte mamma på sin Instagram-konto, til fansens store overraskelse.

Cindy Crawford ser nemlig ikke en dag eldre ut enn da hun slo gjennom, noe datteren også påpeker på bildet. Dette skriver People.

Ikke bare utseende som er likt

- Hvorfor ser vi like gamle ut?, skriver datteren på bildet.

Til tross for at utseendet mellom mor og datter er slående likt, har duoen tidligere avslørt til People at deres ytre ikke er der de ligner mest.

- Utseendet vårt er nesten der vi er mest ulike, sa Kaia Geber til magasinet.

Saken fortsetter under bildene.

SLÅENDE LIKHET: Kaia er trolig enig med fansen. Moren ser ikke en dag eldre ut og de er slående like. Foto: Skjermdump / Instagram
SLÅENDE LIKHET: Kaia er trolig enig med fansen. Moren ser ikke en dag eldre ut og de er slående like. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

- Det er det folk ser, fordi de ikke kjenner oss, men vi reagerer på situasjoner helt likt. Vi er begge veldig punktlige, legger hun til.

Cindy og datteren skal også begge irritere seg over andre som kommer for sent, og duoen legger ikke skjul på at de begge gestikulerer mye når de snakker.

Cindy har datteren og sønnen Presley Gerber (18), sammen med ektemannen Rande Gerber, som hun giftet seg med i 1998.

Med en mor som i 1995 ble utnevnt av forretningsmagasinet Forbes til verdens best betalte supermodell, følger også parets to barn nå i morens fotspor.

Datteren Kaia er i stallen hos giganten IMG Models, modellbyrået som også huser stjerneskuddene Bella (20) og Gigi Hadid (22), og supermodellene Kate Moss (43), Gisele Bündchen (37) og Miranda Kerr (34) – for å nevne noen få.

MODELLER: Både Kaia og Presley følger i morens fotspor som modeller. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
MODELLER: Både Kaia og Presley følger i morens fotspor som modeller. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Sønnen Presley er også signert hos IMG, ifølge Instagram-profilen hans. Han har foreløpig vært modell for store motehus som Dolce & Gabbana og Calvin Klein.

Med en mor, som har prydet over 600 magasinforsider, vil det trolig ta noe tid før barnas karrierer kan måle seg med Cindys. Likevel var det imidlertid ikke selvsagt at Cindy Crawford skulle bli en av tidenes mest berømte modeller, da familien gikk gjennom flere familietragedier.

Støtter barnas drømmer

I 2016 prydet mor og datter forsiden av motemagasinet Vogue sammen. På bildet omfavner mor og datter hverandre foran kamera, og det er tydelig at eplet ikke faller langt fra stammen. Også her er likheten slående mellom 51- og 15-åringen.

A post shared by Vogue Paris (@vogueparis) on

Selv om Crawford er stolt av datterens prestasjoner, er hun også bekymret for presset hun kan bli utsatt for som modell.

- I dag er det forventet at modeller er kjempetynne og jeg bekymrer meg for henne. Det var aldri min naturlige kroppsfasong, og jeg tror ikke det blir hennes heller. Nå sier jeg bare til henne: «nyt karbohydratene mens du kan!, har hun tidligere uttalt ifølge The Mirror.

Før den tidligere supermodellen fant ektemannen Rande Gerber, var Crawford gift med skuespiller Richard Gere fra 1991 til 1995.

Tobarnsmoren ønsker å støtte barnas drømmer, uansett hva det måtte være. Hun har imidlertid røpet at hun noen ganger spøker med datteren om den store likheten mellom dem.

- Kaia har blitt en vakker, ung kvinne og jeg vil la henne skinne. Jeg vil ikke at hun skal føle at vi konkurrerer, men jeg erter henne og sier «du har mitt gamle hår - få det tilbake» eller «gi meg bena mine tilbake». Det kommer til å gå bra med henne, hun er mer samlet og moden enn jeg var på hennes alder, sa den flotte 51-åringen ifølge The Mirror.

LES OGSÅ: Avslører hvordan hun møtte kjæresten