Naomi Campbell:

Supermodellens bilde skapte full babyforvirring

Delte bilde av seg selv med en nyfødt baby på morsdagen.

FULL FORVIRRING: Supermodell Naomi Campbell delte et rørende bilde av seg selv sammen med en nyfødt baby i anledning morsdagen. Det fikk fansen til å tro at hun hadde blitt mamma. Foto: NTB Scanpix
FULL FORVIRRING: Supermodell Naomi Campbell delte et rørende bilde av seg selv sammen med en nyfødt baby i anledning morsdagen. Det fikk fansen til å tro at hun hadde blitt mamma. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Søndag 12. mai markerte en rekke store stjerner morsdagen, ettersom dette er datoen for årets morsdag i flere land, deriblant USA. Spesielt på Instagram flommet det over av varme og rørende innlegg, der kjendisene hyllet sine egne mødre, døtre eller morsrollen generelt.

Supermodell Naomi Campbell (48) var én av dem som benyttet anledningen til å dele et bilde med følgerne sine på Instagram. På bildet ser man 48-åringen med en nyfødt baby i armene, noe som fikk flere til å sperre opp øynene.

Forvirrede fans

Flere fans begynte å spekulere vilt på om supermodellen har fått barn og gratulasjonene strømmet inn.

View this post on Instagram

💕💗💞

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

- OMG, du ser fantastisk ut med en baby, kommenterte en.

- Gratulerer så mye med morsdagen din fantastiske kvinne, gratulerte en annen.

Det ser ut til at flere av følgerne ble forvirret over bildet, og enkelte lurer fælt på om Campbell har adoptert den nyfødte, mens andre ikke forstår hvordan hun kan ha vært gravid uten at noen har fått det med seg.

- Har du adoptert babyen?, kommenterte en av følgerne.

- Vent, hæ? Har Naomi fått en baby?, skrev en annen.

- Har hun vært gravid?, spurte en tredje.

En representant for Campbell har ifølge Us Weekly avkreftet det som tilsynelatende kunne vært en adopsjon eller fødsel, og ifølge nettstedet ble bildet tatt under et besøk på et barnehjem i Lagos.

Naomi Campbell, Graham Norton, Natasha Hamilton og flere kjente personligheter filmes på rød løper på vei inn til BAFTA-showet. Video licensed from Splash News/All Over Press Vis mer

Gravidrykter

Det er imidlertid ikke første gang at Campbell har blitt utsatt for gravidrykter.
I juli i fjor blusset det nemlig opp rykter om at hun ventet barn med Joseph Adenuga (36), best kjent under artistnavnet Skepta, til tross for at paret endte forholdet i april i fjor.

GJENFORENT: Skepta og Naomi Campbell ble avbildet sammen under moteuken i Paris tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: Skepta og Naomi Campbell ble avbildet sammen under moteuken i Paris tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge nettstedet satte ryktene for alvor fart etter at sistnevnte delte et ultralydbilde på Instagram, som senere har blitt slettet.

- Baby Adenoma, skal Adenuga ha skrevet til bildet og lagt ved en rose-emoji.

Rapperne Drake (32) og Lil Yachty (21) skal ifølge nettstedet ha vært kjapt ute med sine gratulasjoner, men det skulle vise seg at det absolutt ikke var supermodellen som Adenuga ventet barn med. Det er fortsatt ukjent hvem barnemoren er, men datteren kom til verden i slutten av 2018.

Campbell var selv kjapt ute med å avkrefte babyryktene ved å dele et bilde av seg selv på en båt ikledd bikini der en tydelig vaskebrettmage viste seg.

Koblet til «One Direction»-stjerne

Til tross for at det ikke var noen baby på vei, så det ut til å gå bra på kjærlighetsfronten for Naomi Campbell en periode.

I begynnelsen av januar begynte nemlig ryktene å svirre om at det var noe på gang mellom supermodellen og artist Liam Payne (25).

Flørten mellom supermodellen og den tidligere «One Direction»-stjernen ble oppdaget da de helt åpenlyst kommenterte i flørtende tone til hverandre på bildedelingstjenesten Instagram.

View this post on Instagram

Here for it. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

- Perfeksjon i et menneske … Ikke gi meg de øynene, skrev Payne under et bilde av Campbell, sammen med både rose- og kyssemunn-emojier.

Campbell kommenterte på sin side «Vakker sjel» under et bilde av Payne.

En drøy uke senere ble duoen også observert sammen for første gang, på det internasjonale medier som Daily Mail, Cosmopolitan og Perez Hilton omtalte som et stevnemøte.

Ifølge nettstedene skal Payne og Campbell ha tilbrakt tid sammen under en konsert på O2 Arena i London.

På vei ut fra konsertlokalene ble nemlig duoen tatt på fersken. Utenfor sto et hav av fans, som var raskt oppe med telefonene for å filme da «turtelduene» kom til syne sammen.

Ny flamme

Romansen mellom de to stjernene skal derimot ha tatt slutt, og da Campbell nylig ble stilt spørsmål om flørten med Liam Payne under «The Jonathan Ross Show» svarte hun følgende:

- Jeg snakker aldri om privatlivet mitt. Det er galskap. En dag er det én person, neste dag er det en annen. Hvem er det i morgen?

I etterkant har den 25 år gamle musikeren blitt observert med en mystisk kvinne under Coachella-festivalen i april, ifølge nettstedet.

- Han så ikke ut til å bry seg om bruddet med Naomi og gikk rundt med en ny jente, fortalte en kilde til Us Weekly forrige måned.

LES OGSÅ: Derfor tror fansen at Kim har avslørt babynavnet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer