Supermodellenes hete dukkert i Middelhavet

Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio og Sofie Richie er kun noen av skjønnhetene som nøt sommerdagene på gigantisk luksusyacht.

MYE MORO: Mens supermodell Alessandra Ambrosio og ektemannen Jamie koste seg med vannscooter, benyttet Doutzen Kroes seg av å prøve ut vannsklien. Foto: NTB scanpix
MYE MORO: Mens supermodell Alessandra Ambrosio og ektemannen Jamie koste seg med vannscooter, benyttet Doutzen Kroes seg av å prøve ut vannsklien. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hver sommer blir de største kjendisene avbildet i idylliske omgivelser på gigantiske luksusyachter, og i år er intet unntak. 

Også supermodellene har kastet seg på bølgen - bokstavelig talt. Alessandra Ambrosio (35), Doutzen Kroes (31) og Joan Smalls (28) kun noen av modellene som foretrekker sommeren til sjøs. 

Med seg på turen har de også hatt med seg den britiske modellen Lily Donaldson (29), svenske Elsa Hosk (27) og Lionel Richies datter Sofia Richie (17).

Den smellvakre gjengen har den siste uken blitt avbildet daglig mens de soler seg og bader fra den eksklusive yachten «Ecstasea».

Saken fortsetter nedenfor.

Pleier romantikken

Alessandra Ambrosio har med seg ektemannen Jamie Mazur på ferien, og de gjør ingenting for å skjule sin sterke kjærlighet for hverandre.

Turtelduene har blitt avbildet mens de kjører vannscooter sammen like utenfor yachten og mens de deler et romantisk øyeblikk ombord på luksusbåten.

Skjønnheten har også delt en rekke bilder fra ferien på sin egen Instagram-profil.

Saken fortsetter nedenfor.

Forever #StTropez #eurosummer #love

Et bilde publisert av Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Antibes summer nights

Et bilde publisert av Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Det var imidlertid ikke bare Alessandra og Jamie som viste varme følelser på den store yachten. Også nederlandske Doutzen Kroes og ektemannen Sunnery James (37) klinte til under den stekende julisolen. 

Ekteparet giftet seg i modellens hjemland i 2010, og i ettertid har duoen fått sønnen Phyllon Joy (5) og datteren Myllena Mae (1) sammen. 

ROMANTIKK: Doutzen Kroes og ektemannen Sunnery James klarte ikke å holde seg unna hverandre på den eksklusive badeferien.  Foto: Abaca
ROMANTIKK: Doutzen Kroes og ektemannen Sunnery James klarte ikke å holde seg unna hverandre på den eksklusive badeferien. Foto: Abaca Vis mer

LES OGSÅ: Khloé Kardashian raser mot kroppskritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer