IKKE BLYG: Kate Moss har flere ganger posert lettkledd på trykk, men aldri før sammen med sju andre supermodeller. Foto: All Over Press
IKKE BLYG: Kate Moss har flere ganger posert lettkledd på trykk, men aldri før sammen med sju andre supermodeller. Foto: All Over PressVis mer

Supermodellene kaster klærne

- Vi fikk åtte av verdens vakreste kvinner til å vise frem kroppene sine.

SEHER.NO: Supermodellen Kate Moss (36) er ikke kjent for å være spesielt blyg når det gjelder nakenhet, noe hun blant viste da hun nylig slo seg løs med en nakendans, som gikk helt galt.

Nå har den britiske skjønnheten fått med seg sju supermodellkolleger til å kaste klærne for det britiske bladet Love magazine.

Naomi Campbell, Amber Valletta, Natalia Vodianova, Lara Stone, Jeneil Williams og Daria Werbowy er skjønnhetene som sammen med Kate Moss har blitt fotografert i nøyaktig samme positur, kun dekket av et par tusj-streker på forsidene.

For å markere den spesielle anledningen har nemlig den samme utgaven blitt trykket med åtte forskjellige forsider - en for hver supermodell.

- Vi fikk åtte av verdens vakreste kvinner til å vise frem kroppene sine, som blir regnet som noen av de mest perfekte i verden. Vi fotograferte dem i samme posisjon for å vise hvor mye de skiller seg fra hverandre, og derfor trykket vi også målene deres, sier redaktør Katie Grand ifølge The Sun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: Her går nakendansen helt galt