Supermodellen viste seg uten sminke

- Hun ser nydelig, feilfri og perfekt ut.

SØVNIG OG SMELLVAKKER: Det var ikke vanskelig å gjenkjenne supermodell Gisele Bündchen på gata i New York onsdag, selv om hun var så godt som sminkefri. Skjønnheten ble fotografert på vei til et fotostudio. Foto: FameFlynet Sweden
SØVNIG OG SMELLVAKKER: Det var ikke vanskelig å gjenkjenne supermodell Gisele Bündchen på gata i New York onsdag, selv om hun var så godt som sminkefri. Skjønnheten ble fotografert på vei til et fotostudio. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Brasilianske Gisele Bündchen (33) er for syvende år på rad den modellen i verden som tjener aller mest - hele seks ganger mer enn Miranda Kerr (30).

At modellens brennheite kropp og smellvakre ansikt innbragte drøyt 250 millioner kroner i fjor, er kanskje ikke så vanskelig å forstå etter å ha sett disse ferske bildene av tobarnsmoren.

Da 33-åringen ble fotografert på vei til et fotostudio i New York onsdag, var hun nemlig helt sminkefri - som seg hør og bør når man er proffmodell på vei til oppdrag.

Stjernen så kanskje litt trøtt ut, men blondinens feilfrie hud, friske glød og naturlig rosa lepper gjorde likevel at hun så temmeligfresh ut der hun snakket i mobilen i høstværet.

Nettstedet Fishwrapper er i hvert fall ikke i tvil om hva de synes om de nye bildene av Gisele:

- Dette er Gisele Bundchen uten sminke, og hun ser nydelig og perfekt og vakker ut. Noen spørsmål? Trodde ikke det. Dere er sikkert for opptatt med å måpe over Gisele her, fordi BOOM - INGEN SMINKE.

[views:embed:node_embed:block:67558]

LES OGSÅ: Viste seg med babymagen bar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer