Kate Upton:

Supermodellen viste frem babymagen

Blir snart mamma for første gang.

VENTER BARN: Turtelduene gleder seg til å bli foreldre. Foto: Kate Upton/Instagram
VENTER BARN: Turtelduene gleder seg til å bli foreldre. Foto: Kate Upton/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november i fjor avslørte modellen og skuespilleren Kate Upton (26) at hun hadde giftet seg i all hemmelighet med forloveden Justin Verlander (35) i Italia.

Søndag feiret paret ettårs bryllupsdag, og i den anledning delte skjønnheten et bilde fra seremonien med sine seks millioner følgere på Instagram:

- Dette året har vært det beste i mitt liv! Det startet med World Series-seier og den BESTE bryllups-helgen hvor jeg giftet meg med min bestevenn og min livs kjærlighet. Nå skal vi feire kjærligheten og vårt første år som ektepar, mens vi forbereder oss på å ønske et nytt tilskudd til familien velkommen. Jeg er så glad for å gå gjennom denne reisen i livet med deg! Jeg elsker deg så høyt! Gratulerer med ettårs bryllupsdag, skrev hun.

Det var i midten av juli at «Sports Illustrated»-modellen avslørte at hun venter sitt første barn med baseballspiller-ektemannen.

I særdeles korte ordelag skrev hun følgende på Instagram:

«#GravidiMiami» - sammen med et bilde av seg selv der hun viste frem den voksende magen.

View this post on Instagram

#PregnantinMiami @justinverlander 🌞❤️

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

- Vil vente

De vordende foreldrene vet ikke om de får en gutt eller jente, og har heller ingen planer om å vite det før babyen melder sin ankomst.

- Vi vil vente. Vi har lyst å bli overrasket, fortalte hun til Extra i september.

Og selv om Upton foreløpig ikke har avslørt når terminen for fødselen er, så kan det se ut som om det nærmer seg med raske skritt.

Sist måned dukket hun nemlig opp for å støtte ektemannen og lagkameratene, da Houston Astros spilte kamp mot Cleveland Indians. Og den moteriktige blondinen regelrett struttet blant publikum.

I en kroppsnær hvit kjole viste Kate stolt frem sin store mage mens hun smilte og heiet sammen med flere venner fra tribunen. 26-åringen matchet antrekket med en hvit kåpe, orange pumps og orange veske.

Saken fortsetter under bildene.

STILIG: Kate Upton strålte i en tettsittende kjole da på baseball-kamp. Foto: NTB Scanpix
STILIG: Kate Upton strålte i en tettsittende kjole da på baseball-kamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
VISTE SIN STØTTE: Modellen fulgte interessert med fra tribunen. Foto: NTB Scanpix
VISTE SIN STØTTE: Modellen fulgte interessert med fra tribunen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Denne helgen, da Kate og Justin feiret bryllupsdag, ble de observert på luftetur med hunden i Houston. Heller ikke da gjorde Upton noe som helst for å skjule sin flotte babymage.

HØYGRAVID: Det kan virke som om Kate Upton og ektemannen snart blir foreldre. Foto: NTB Scanpix
HØYGRAVID: Det kan virke som om Kate Upton og ektemannen snart blir foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sammen i fire år

Kate og Justin begynte å date i starten av 2014, og før baseballsesongen startet i april i 2016, fridde Justin til sin utkårede med en ring han hadde designet sammen med juvelér Anita Ko.

Det var imidlertid først på den stjernespekkede MET-gallaen i New York i starten av mai året etter, at Sports Illustrated-modellen valgte å avsløre forlovelsen.

- Jeg er i ekstase! Han spurte meg før sesongen startet, så vi har holdt en lav profil en liten stund, sa hun til E!, ifølge Daily Mail.

- Jeg er så glad for at jeg endelig kan dele dette med verden, la hun til den gang, mens hun viste fram den imponerende diamantringen.

LES OGSÅ: - Vennene frykter for Jessica Simpsons helse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer