Chrissy Teigen:

Supermodellen viser frem strekkmerkene

- Jeg gjør det ikke fordi jeg vil ha skryt.

STOLT: Den 31 år gamle småbarnsmammaen er stolt av strekkemerkene sine, og viser de gjerne fram i sosiale medier: FOTO: Verwendung weltweit/Picture alliance/NTB Scanpix
STOLT: Den 31 år gamle småbarnsmammaen er stolt av strekkemerkene sine, og viser de gjerne fram i sosiale medier: FOTO: Verwendung weltweit/Picture alliance/NTB Scanpix Vis mer

(SEOGHØR.NO): Hun viser stadig fram kroppen sin i sosiale medier, men den halvt norske supermodellen Chrissy Teigen(31) forventer ikke å få skryt og ros når hun legger ut kroppsbilder av seg selv, skriver US Weekly.

Stadig vekk har Sports Illustrated-modellen lagt ut bilder av kroppen sin, og hyller alt fra lårene sine til strekkemerkene.

Nå har hun igjen vist fram sine skjønnhetsfeil i sosiale medier, men legger til at dette ikke er noe hun gjør for å sanke skryt.

Onsdag postet 31-åringen dette bildet mens hun drakk vin med teksten "Whatevs" under.

Fans har applaudert modellen for å stolt vise fram den naturlige kropppen sin og være et stort forbilde for andre kvinner.

Teigen poster derimot ikke disse bildene for å få oppmerksomhet, sier hun. Likevel har den norskættede modellen mottatt massiv støtte i sosiale medier, og folk forguder hennes måte å vise fram cellulitene på.

- Takk for at du normaliserer strekkmerker og viser at ekte damer har cellulitter, tvitrer en fan av Teigen, mens en annen legger til at hun nå ikke føler seg så ille med sine cellulitter.

MAMMA TEIGEN:Chrissy Teigen fikk datteren Luna april i fjor, og merker godt at kroppen hennes har forandret seg mye etter graviditeten. Noe hun hyller i sosiale medier. FOTO: Xposure. 
MAMMA TEIGEN:Chrissy Teigen fikk datteren Luna april i fjor, og merker godt at kroppen hennes har forandret seg mye etter graviditeten. Noe hun hyller i sosiale medier. FOTO: Xposure.  Vis mer

Småbarnsmamma

April i fjor ble Chrissy Teigen og kjæresten John Legend foreldre til datteren Luna Simone Stephens. To år etter at paret giftet seg i 2013 ved Cosmosjøen i Italia.

Kroppen hennes har forandret seg etter fødselen, og det er noe hun gjerne deler med sine følgere på Instagram og på snapchat.

STREKKMERKER: Teigen deler ofte nærbilder av strekkmerkene sine på snapchat. FOTO: Faksimile/Snapchat
STREKKMERKER: Teigen deler ofte nærbilder av strekkmerkene sine på snapchat. FOTO: Faksimile/Snapchat Vis mer