Kate Upton og Justin Verlander:

Supermodellen venter sitt første barn

Røper graviditeten på sosiale medier.

GRAVID: Justin Verlander og Kate Upton kan juble over en ventende familieforøkelse. Det avslører sistnevnte på Instagram. Foto: NTB Scanpix

GRAVID: Justin Verlander og Kate Upton kan juble over en ventende familieforøkelse. Det avslører sistnevnte på Instagram. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert

Supermodell Kate Upton (26) og ektemannen, baseballspiller Justin Verlander (35), venter sitt første barn sammen.

Det avslører førstnevnte i særdeles korte ordelag på sin Instagram-profil lørdag formiddag.

«#GravidiMiami», skriver Upton, og tagger samtidig ektemannen i et bilde av seg selv, der hun viser frem den voksende magen.

#PregnantinMiami @justinverlander 🌞❤️

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

Giftet seg i hemmelighet

26-åringen gir ingen ytterligere detaljer om hvor langt hun er på vei, ei heller kjønnet på det kommende barnet. Hun har i skrivende stund ikke kommentert graviditetsnyheten overfor pressen.

Babyavsløringen kommer i underkant av et år etter at paret ga hverandre sitt ja i et hemmelig bryllup i Italia.

Den gang strålte 26-åringen i en fotsid brudekjole med lange blondeermer, og et stort slør var kronen på verket.

Brudgommen var på sin side ikledd en klassisk, sort smoking, og han smilte fra øre til øre mens han gikk arm i arm med sin flotte brud.

Ifølge TMZ fant bryllupet sted på femstjerners-resorten Rosewood Castiglion Del Bosco i landsbyen Montalcino i Toscana.

Stjerneparet valgte også å holde det hemmelige bryllupet i relativt liten skala - kun sammen med familie og nære venner.

Saken fortsetter under:

Kate og Justin begynte å date i starten av 2014, og før baseballsesongen startet i april i 2016, fridde Justin til sin utkårede med en ring han hadde designet sammen med juvelér Anita Ko.

Det var imidlertid først på den stjernespekkede MET-gallaen i New York i starten av mai året etter, at Sports Illustrated-modellen valgte å avsløre forlovelsen.

- Jeg er i ekstase! Han spurte meg før sesongen startet, så vi har holdt en lav profil en liten stund, sa hun til E!, ifølge Daily Mail.

- Jeg er så glad for at jeg endelig kan dele dette med verden, la hun til den gang, mens hun viste fram den imponerende diamantringen.

LES OGSÅ: Tråkket i sementen med sko til 7000 kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer