VENTER BARN: Miranda Kerr og ektemannen Evan Spiegel venter sitt første barn sammen. Foto: Splash News
VENTER BARN: Miranda Kerr og ektemannen Evan Spiegel venter sitt første barn sammen. Foto: Splash NewsVis mer

Miranda Kerr:

Supermodellen venter sitt andre barn

Miranda Kerr venter sitt andre barn. Sitt første med ektemannen Evan Spiegel.

(Se og Hør): Den australske supermodellen Miranda Kerr (34) fikk sitt første barn i i 2011 da hun fikk sønnen Flynn Christopher Bloom (6) sammen med eksmannen Orlando Bloom (40).

Nå smiler lykken nok en gang for Miranda, som venter sitt andre barn, hennes første sammen med ektemannen Evan Spiegel (27).

- Miranda, Evan og Flynn ser frem til å ønske deres nyeste familiemedlem velkommen, har en talsperson for 34-åringen bekreftet ifølge People.

Giftet seg i hemmelighet

Miranda og ektemannen holdt lenge tett om bryllupet da de giftet seg tidligere i år, men i juli kom sannheten frem i Vogue.

Bryllupet fant sted hjemme hos paret i Los Angeles i slutten av mai, og ifølge People ble bryllupsgjestene skysset til begivenheten i biler med mørke vinduer.

SØNN: Miranda har sønnen Flynn fra ekteskapet med Orlando Bloom. Snart blir den lille sjarmøren storebror. Foto: Shutterstock
SØNN: Miranda har sønnen Flynn fra ekteskapet med Orlando Bloom. Snart blir den lille sjarmøren storebror. Foto: Shutterstock Vis mer

Og selv om Evan Spiegel, ifølge Forbes, er verdt mange milliarder kroner, var vielsen i en temmelig beskjeden og privat skala.

Brudens familie fløy til den amerikanske filmbyen fra Australia for å være til stede på den store dagen, ifølge UsWeekly.

Ifølge People foregikk forberedelsene til bryllupet i bakhagen hjemme hos paret, i den velstående Los Angeles-bydelen Brentwood.

Duoen kjøpte ifølge TMZ den felles eiendommen for 12 millioner dollar - om lag 100 millioner kroner - i fjor.

GIFT: Miranda og Evan giftet seg tidligere i år. Nå venter de sitt første barn sammen. Foto: AP
GIFT: Miranda og Evan giftet seg tidligere i år. Nå venter de sitt første barn sammen. Foto: AP Vis mer

Og selv om paret valgte en noe nedtonet markering sammenlignet med visse andre kjendisbryllup, var det hele trolig planlagt til minste detalj.

- Til å være et lite bryllup, har produksjonen vært enorm. Vielsen og mottakelsen er intime, men overdådig og smakfullt. Miranda har vært veldig involvert. Hun har veldig god smak og visste akkurat hva hun ønsket seg, sa en kilde til People.

Aldersforskjell

Paret møtte hverandre for første gang på en Louis Vuitton-middag i New York i 2014, og i juni året etter begynte de å date.

I et intervju med Net-a-porter i fjor fortalte Miranda at aldersforskjellen mellom henne og Spiegel slett ikke er en utfordring - snarere tvert imot.

MODELL: Sammen med Behati Prinsloo lanserte undertøysengel Miranda Kerr Victoria's Secrets nye bh-kolleksjon «Fabulous Collection» i februar. Der snakket hun om hvordan hun balanserer mammarollen og modellyrket. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer Vis mer

- Han er 25, men han oppfører seg som om han er 50. Han er ikke ute og fester. Han går på jobb og kommer hjem etterpå. Vi går ikke ut. Vi vil heller være hjemme, spise middag og legge oss tidlig, avslørte hun, og la til:

- På noen områder så føles han som en yngre mann. Jeg har virkelig fått det beste av to verdener.

LES OGSÅ: - Gifter seg denne uken