Irina Shayk:

Supermodellen trodde hun var født i feil kropp

- Det føltes som om jeg skulle ha vært gutt.

VANSKELIG OPPVEKST: Irina Shayk er i dag en verdenskjent modell. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG OPPVEKST: Irina Shayk er i dag en verdenskjent modell. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den russiske skjønnheten Irina Shayk (34) har skapt seg et stort internasjonalt navn som modell.

Hun har gått på catwalken for designere som Versace, Givenchy og Diane Von Furstenberg, og prydet forsiden til utallige motemagasiner opp gjennom årene.

Privat har hun tidligere vært i et fem år langt forhold med fotballproffen Cristiano Ronaldo (35), og frem til i fjor sommer var hun kjæreste med Hollywood-stjernen Bradley Cooper (45), som hun har datteren Lea De Seine (2) med.

Nå forteller Shayk at hun som ung følte seg som en gutt.

Ville ta vare på familien

Det er i et nytt intervju med Vogue at 35-åringen kommer med avsløringen.

- Jeg følte alltid jeg var født i feil kropp. Det føltes som om jeg skulle ha vært gutt. Jeg vet ikke hvorfor jeg hadde det sånn. Kanskje fordi min far alltid ønsket seg en sønn, deler hun med magasinet, ifølge Contact Music.

Irina vokste opp med mor, far og en storesøster. Da hun var 14 år døde faren etter komplikasjoner rundt en lungebetennelse, og familien satt igjen med så lite penger at moren måtte ta to jobber for å forsørge dem.

Vis mer

- Da pappa døde, tenkte jeg: «Siden jeg er gutt, så er det min tur til å ta vare på familien nå». Jeg sa også til meg selv at jeg aldri kom til å gifte meg, forklarer hun videre.

Også tidligere har ettbarnsmoren åpnet seg om at hun var svært usikker i ungdomstiden.

- Som 14-åring hadde jeg gitt min venstre arm for å kunne være gutt. Jeg synes selv jeg så forferdelig ut, og at ingen noensinne ville finne meg attraktiv, fortalte hun til italienske GQ i 2016.

«Elsker å være kvinne»

Etter å ha blitt oppdaget av en modell-agent da hun studerte på en skjønnhetsskole, startet Irina sin nye karriere. Kort tid etter landet hun høyprofilerte modelljobber for Sport Illustrated Swimsuit magazine og undertøysmerket Intimissimi.

Hennes beskjedne start i livet stod i stor kontrast til den nye jetset-livsstilen, og Shayk minnes hennes aller pinligste øyeblikk, som kom da hun landet i Paris for første gang.

- Jeg var 20 år, og hadde ingenting å ha på meg eller noe å spise. Jeg husker hvor flau jeg følte meg sammen med de andre modellene på grunn av klærne jeg hadde på meg, delte hun videre med GQ, ifølge Contact Music.

I dag er derimot modellen et helt annet sted og har blitt sikker på seg selv.

- Senere i livet vokste jeg selvfølgelig av meg dette, og jeg elsker å være kvinne. Men jeg husker fremdeles den følelsen, sier Shayk til Vogue om tankene hun hadde rundt å være født i feil kropp.

MOR OG DATTER: Her er Irina Shayk på rusletur i New York med datteren Lea som hun har sammen med Bradley Cooper. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Her er Irina Shayk på rusletur i New York med datteren Lea som hun har sammen med Bradley Cooper. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Sexy kommer innenfra»

Gjennom sin suksessfulle karriere har 35-åringen tjent seg styrtrik på utseendet, og hun er nå godt vant til å ha alles øyne rettet mot seg når hun går ned catwalken.

En rekke ganger dukker også navnet hennes opp i kåringer over «Verdens mest sexy kvinner», og i fjor fortalte den langbeinte brunetten hva hun selv ser på som sexy.

- Å være sexy handler ikke om å bruke push-up BH, rød leppestift og høye hæler. Alle kvinner er sexy på hver sin måte. Det er noe som kommer innenfra, delte hun med magasinet W, ifølge Contact Music.

- Du trenger ikke å vise deg frem, men hvis du ønsker å gjøre det, så er det helt greit, det også. Jeg synes det er sexy å se en kvinne i dress og joggesko.

Irina mener det handler om en kvinnes karakter. Hvordan man beveger seg og hvordan man snakker.

- Slike ting synes jeg er sexy. Det handler ikke om å prøve å heise puppene opp til halsen slik at man ikke kan puste. Det er noe mer sofistikert og moderne enn det, utdypet hun til W.

COOPER-GATE: Ryktene svirrer etter det angivelige bruddet mellom Bradley Cooper og Irina Shayk. Christian Carino, Lady Gagas eks-forlovede, bidrar ikke akkurat til å stilne sagaen. Vis mer

LES OGSÅ: Dette sier Kylie Jenner om eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer