«Skavlan»:

Supermodellen trakk seg fra «Skavlan» etter upassende spørsmål

- Jeg synes det var litt ubehagelig.

TRAKK SEG: Den svenske modellen Caroline Winberg (t.v) skulle egentlig gjeste «Skavlan», men et spørsmål om venninnen Naomi Campbell (i midten) fikk henne til å endre mening. Foto: NTB Scanpix
TRAKK SEG: Den svenske modellen Caroline Winberg (t.v) skulle egentlig gjeste «Skavlan», men et spørsmål om venninnen Naomi Campbell (i midten) fikk henne til å endre mening. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forrige måned gjestet prinsesse Märtha Louise (47) «Skavlan» på TV 2, men besøket ble trolig ikke helt som prinsessen hadde sett for seg.

Kort tid etter gikk hun nemlig hardt ut på Instagram og kritiserte hvordan programmet var blitt klippet og hva som var tatt ut av sendingen.

Nå stormer det rundt Skavlan igjen.

Den svenske supermodellen Caroline Winberg (34) skulle nylig ha gjestet showet, men endte opp med å trekke seg etter at hun fikk et upassende spørsmål - ifølge henne selv, skriver svenske Expressen.

Ubehagelig

Winberg forteller om hendelsen og hvorfor hun endret mening om deltakelsen i programmet i podkasten «Radio Redgert».

- De spurte meg, men så ble det ganske rart. De ringte meg og ba om Naomis telefonnummer (Naomi Campbell journ.anm.). Det synes jeg var litt ubehagelig, sier hun i podkasten, ifølge avisen.

GJEV CATWALK: I 2009 fikk Caroline Winberg gå på catwalken for Victoria's Secret. Foto: NTB Scanpix
GJEV CATWALK: I 2009 fikk Caroline Winberg gå på catwalken for Victoria's Secret. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SUPERMODELLER: Erin O'Connor, Naomi Campbell og Caroline Winberg. Foto: NTB Scanpix
SUPERMODELLER: Erin O'Connor, Naomi Campbell og Caroline Winberg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Svensken valgte i etterkant å ikke svare på forespørselen om å gjeste i tv-programmet.

Overfor Expressen har prosjektleder for «Skavlan», Anders G. Carlsson, svart følgende på Winbergs uttalelser:

- Jeg synes ikke det er rart å spørre en person, som tydelig har en venn eller relasjon med noen som kan være en interessant gjest for oss, om kontaktinformasjon, sier Carlsson.

Deretter legger han til at han ikke kan kommentere selve bookingen av Winberg, ettersom dette skjedde lang tid før han tok over stillingen som prosjektleder for programmet.

Gjennom sin jobb som ettertraktet modell har Winberg naturlig nok et stort nettverk innen bransjen. 34-åringen har vært avbildet på flere magasinforsider, blant annet Vogue, og gjort reklamejobber for motegiganter som Versace, Armani og Dolce & Gabbana, skriver den svenske avisen.

SE INTERVJU: - Jeg er veldig glad i organer, og synes det er veldig fint, så jeg spurte om jeg kunne få med meg blindtarmen hjem. Det sa artisten Aurora Aksnes da hun gjestes «Skavlan» fredag kveld. Video: TV 2 Vis mer

Kritikk

Det var i mars prinsesse Märtha Louise sammen med den amerikanske sjamanen Shaman Durek, gjestet talkshowet til Fredrik Skavlan. I intervjuet snakket de om det nye samarbeidet sitt og grensen mellom overtro og vitenskap.

Kort tid senere la sjamanen ut et innlegg på Instagram, hvor han reagerte på måten programmet hadde blitt klippet på. Senere delte prinsessen samme post på sin profil.

Innlegget består av to videoer; den ene tatt med et mobilkamera fra salen og den andre fra det ferdigklipte programmet. Begge viser en del av intervjuet med Durek.

«Legg merke til forskjellen på disse to klippene. Hva som egentlig ble sagt og hva som ble tatt med i sendingen. Er det greit å klippe om et nytt svar på et spørsmål?», spurte Märtha Louise på bildedelingstjenesten og oppfordret følgerne til å dele sin mening i kommentarfeltet.

Prinsesse Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen, sa til Dagbladet at prinsessen ikke ønsket å kommentere saken ytterligere enn det hun allerede hadde gjort på Instagram.

Pia Tjelta åpner opp om forholdet til eksen i kveldens Skavlan på TV 2. Vis mer

Nyhetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække, uttalte på sin side at «Skavlan» er nødt til å gjøre valg når de klipper ned programmet, og at det vesentlige for dem er å få med det sentrale meningsinnholdet.

- Innspillingen av Skavlan tar alltid mye lenger tid enn det ferdigklipte programmet. Vi klippet bort det første fordi det ikke handlet om det som var temaet for intervjuet. Gjestene våre vil bestandig ha med mest mulig, men vi er nødt til å prioritere, sa hun til Dagbladet.

LES OGSÅ: Derfor var Ari Behn to dager i fengsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer