Supermodellen tar med babyen på jobb

Den nybakte moren la ut amme-bilde på Twitter.

MODELL OG MAMMA: Miranda Kerr vet å kombinere rollene som supermodell og nybakt mamma. Her ammer hun like gjerne sønnen Flynn mens hun er på fotooppdrag. Foto: Twitter/ All Over Press
MODELL OG MAMMA: Miranda Kerr vet å kombinere rollene som supermodell og nybakt mamma. Her ammer hun like gjerne sønnen Flynn mens hun er på fotooppdrag. Foto: Twitter/ All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det er ikke mange måneder siden modell Miranda Kerr (27) ble mamma for første gang.

Men selv om skjønnheten fødte sønnen Flynn så sent som i januar, så er «Victoria's Secret»-modellen for lengst tilbake i toppform. Hun viste seg på catwalken kun syv uker etter fødselen, og nå er 27-åringen også tilbake på jobb for undertøysmerket.

Torsdag la hun nemlig ut et bilde på sin Twitter-profil, med teksten «bare nok en dag på jobben» ved siden av. Fotografiet er tydeligvis tatt backstage på settet til «Victoria's Secret»-fotograferingen, men modellmammaen lar seg visst ikke affisere av de profesjonelle omgivelsene.

Det søte bildet viser nemlig den nybakte moren sammen med lille Flynn, hvis far er Hollywood-skuespiller Orlando Bloom (34). På bildet er modellen nysminket og -stylet, iført røde høyhælte sko og en hvit silkemorgenkåpe. Og på fanget har hun sønnen, som hun like gjerne ammer mens hun smiler mot kamera.

Bildet har høstet en rekke positive kommentarer på Twitter, blant annet fra lesere som mener det er flott at hun bidrar til å gjøre offentlig amming «stuerent».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De nyfødte er verdens beste bryllupsdagsgave