Lady Gaga, Gigi Hadid og Jaden Smith:

Supermodellen stjal showet sammen med sin mamma

Se antrekkene fra British Fashion Awards.

Mandag kveld ble en av de største årlige prisutdelingene i London arrangert nok en gang.

British Fashion Awards, moteprisen på norsk, byr på noen av verdens største stjerner og noen av årets mest spektakulære kreasjoner.

På den røde løperen i år kunne fansen og fotografer få et blikk av storheter som Lady Gaga, Jared Leto og Gigi Hadid, som hadde flydd inn til den britiske hovedstaden for å være med på den store festen.

KLEDD I SORT: Modellen Karlie Kloss. Foto: Scanpix
KLEDD I SORT: Modellen Karlie Kloss. Foto: Scanpix Vis mer

Gigi stjal showet

Prisutdelingen gikk av stabelen i Royal Albert Hall, og ifølge The Telegraph ble over 14 priser deles ut mens over 300 gjester er til stede i salen.

Blant vinnerne var Gigi Hadid som vant prisen for beste internasjonale modell.

Før det hele startet inne i salen, var det duket for rød løper. Den britiske storavisa Daily Mail er ikke i tvil om hvem som stjal showet.

- «Holy chic»! Supermodell Gigi Hadid ser sensasjonell ut i sølv mens hun leder rød løper-glamouren i en oppsiktsvekkende jumpsuit på Fashion Awards, er artikkelens tittel.

Jumpsuiten til modellen var fra Atelier Versace sin høstkolleksjon.

Hadid dukket opp sammen med moren sin Yolanda, som for mange er kjent fra realityprogrammet «The Real Housewives of Beverly Hills». Programmet har i Norge vært vist på TV 3.

Se bildeserie fra den røde løperen:

Live-published photos and videos via Shootitlive

Dristig jumpsuit

Hadids lillesøster Bella, som debuterte som Victoria's Secret-modell for få dager siden, var derimot ikke å skimte på den røde løperen.

Mens den yngste Hadid-søstera glimret med sitt fravær, stjal andre Hollywood-storheter showet.

Skuespiller og musiker Jared Leto var ikledd Gucci fra topp til tå, og hadde som mange av de kvinnelige gjestene gått for et floralt tema med blomster brodert på antrekket.

STRÅLTE PÅ DEN RØDE LØPEREN: Lady Gaga. Foto: Scanpix
STRÅLTE PÅ DEN RØDE LØPEREN: Lady Gaga. Foto: Scanpix Vis mer

Se hele vinnerlista her

Daily Mail legger også mye fokus på jumpsuiten til Pussycat Dolls-vokalist Nicole Scherzinger, som ikke overlot mye til fantasien. Den utsmykkede, gjennomsiktige drakten viste artistens hofter og bein, og tiltrakk seg store deler av blitzregnet foran Royal Albert Hall.

Dessuten preget andre stjerner som Alexa Chung, Marilyn Manson og Salma Hayek også den røde løperen mandag kveld.

Sistnevnte hevdet nylig at Donald Trump forsøkte å sjekke henne opp.

- Jeg fortalte ham at jeg aldri ville gå ut med ham, uansett om jeg ikke hadde hatt kjæreste, noe han opplevde som lite respektfullt, forteller Hayek i radiointervju med spansktalende Radio Centro 93,9.

LES OGSÅ: Publiserte undertøysbilde av kona på nettet