Supermodellen startet vannkrig på stranda

- Jeg tok det kanskje litt for alvorlig. Se bildene!

VANN-MORO: Bar Refaeli nølte ikke med på å bli med på vann-leken til barna på stranda i hennes hjemland Israel. Foto: Twitter
VANN-MORO: Bar Refaeli nølte ikke med på å bli med på vann-leken til barna på stranda i hennes hjemland Israel. Foto: Twitter Vis mer
SEOGHØR.NO: Supermodellen Bar Refaeli (27) - som tidligere har vært sammen med filmstjernen Leonardo DiCaprio (37) - har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner.

Men til tross for sin stjernestatus, er ikke Refaeli redd for å vise sin lekne side, noe en gruppe barn på en strand i hennes  hjemland Israel fikk merke på kroppen.

Da barna flokket seg rundt skjønnheten, begynte hun å sprute vann på dem på spøk.

Kort tid etter var alle involvert i en heftig vannkrig, som Refaeli har vist bilder fra på sin Twitter-side.

«Tilbake til barndommen. Men jeg tok det kanskje litt for alvorlig», skriver hun under bildene av seg selv, hvor hun blant annet er i ferd med å tømme en vannbøtte over en liten jente.

Refaeli hevder imidlertid «krigen» endte på vennskapelig vis.

Snowboard-proffen Shaun White- som Refaeli har blitt koblet til i flere måneder - var ikke tilstede på den fuktige strandturen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg går på vannet i dag