Heidi Klum:

Supermodellen snakker ut om den store aldersforskjellen

At Heidi Klums kjæreste er 16 år yngre enn henne, bekymrer hun seg lite over.

KJÆRESTER: Heidi Klum og Tom Kaulitz er stormende forelsket, til tross for aldersforskjellen på hele 16 år. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Heidi Klum og Tom Kaulitz er stormende forelsket, til tross for aldersforskjellen på hele 16 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere i år ble det kjent at den tyske supermodellen Heidi Klum (45) hadde funnet kjærligheten med «Tokio Hotel»-gitarist Tom Kaulitz (28).

De to ble observert sammen ved flere anledninger, men det var først i april at de viste sine følelser for hverandre i full offentlighet.

45-åringen har flere ganger bevist at alder ikke er noen hindring for kjærligheten, og hun forteller nå, i et nytt intervju med InStyle, at hun sjelden tenker over at hun blir eldre med årene.

- Det er ikke sånn at jeg våkner om morgenen, ser meg i speilet og tenker «herregud, herregud», sier den tidligere «Victoria's Secret»-engelen, og legger til at hun oftere blir påminnet om alderen av andre enn seg selv.

RØD LØPER: I mai dukket Heidi Klum og Tom Kaulitz opp på den røde løperen sammen for første gang. Foto: NTB Scanpix
RØD LØPER: I mai dukket Heidi Klum og Tom Kaulitz opp på den røde løperen sammen for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hennes forhold til den tyske rockestjernen har blitt mye omtalt, og den blonde skjønnheten blir ofte spurt om aldersforskjellen.

- Kjæresten min er mange år yngre enn meg, og flere setter spørsmålstegn ved det, forteller den vakre blondinen og legger til:

- Det er egentlig bare i forbindelse med dette temaet at alderen min blir påpekt, og at jeg er nødt til å svare for meg.

Supermodellen forteller videre at det viktigste er å leve et lykkelig liv uten å bekymre seg for mye om hva andre tenker og synes.

- Bekymring kommer bare til å gi deg flere rynker, forteller hun.

Introdusert for barna

Heidi var i syv år gift med sangeren Seal (55), før de i 2012 bestemte seg for å gå hver til sitt.

Sammen fikk de barna Henry (12), Johan (11) og Lou (8). Heidi har også datteren Leni (14) fra et tidligere forhold.

Supermodellens nye kjæreste har allerede blitt introdusert for barna, og tidligere denne måneden var duoen i New York med Heidis yngste datter, Lou.

Saken fortsetter under bildene.

GATELANGS: Heidi, Lou og Tom så ut til å ha det gøy sammen i New York. Foto: NTB Scanpix
GATELANGS: Heidi, Lou og Tom så ut til å ha det gøy sammen i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KJÆRLIGE: Mens Lou var opptatt med sitt, benyttet Heidi og Tom anledningen til å omfavne hverandre. Her ved minnesmerket etter 9/11. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGE: Mens Lou var opptatt med sitt, benyttet Heidi og Tom anledningen til å omfavne hverandre. Her ved minnesmerket etter 9/11. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De tre så ut til å ha en svært innholdsrik tur, og var innom flere av storbyens kjente severdigheter, i tillegg til å vandre rundt i New Yorks mange travle gater.

Toppløs-ferie

Heidi og rockestjernekjæresten ble i april avbildet sammen mens de koste seg ved bassengområdet utenfor deres private villa i det populære ferieparadiset Cabo San Lucas i Mexico.

Den gang var det ikke bare Tom som hadde kastet skjorta, da Heidi for anledningen også struttet rundt i sola kun iført bikinitruse.

Supermodellen har et svært avslappet forhold til egen kropp, og har til stadighet både blitt avbildet og selv lagt ut bilder der hun overlater lite til fantasien.

- Jeg liker ikke å bruke bikinitopper, for jeg hater å få skille når jeg soler meg, har supermodellen tidligere forklart Jay Leno.

Saken fortsetter under bildet.

AVSLAPPET DUO: Kjæresteparet Heidi Klum og Tom Kaulitz brydde seg ikke om paparazzifotografenes kameralinser da de i april ferierte sammen. Foto: NTB Scanpix
AVSLAPPET DUO: Kjæresteparet Heidi Klum og Tom Kaulitz brydde seg ikke om paparazzifotografenes kameralinser da de i april ferierte sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

45-åringen har også uttalt at hun vokste opp med mye nakenhet rundt seg, og at dette er noe hun alltid har vært komfortabel med.

- Jeg vokste opp med å dra på nudiststrender med foreldrene mine, så jeg er en nudist. Jeg har ikke noe som helst problem med nakenhet. Når jeg drar på en strand, så drar jeg til et lite folksomt sted og da liker jeg å gå toppløs, har hun sagt, ifølge Contactmusic.com.

LES OGSÅ: Detaljen i stjernens lettkledde bilde får fansen til å juble

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer