Heidi Klum:

Supermodellen snakker ut om den store aldersforskjellen

At Heidi Klums kjæreste er 16 år yngre enn henne, bekymrer hun seg lite over.

KJÆRESTER: Heidi Klum og Tom Kaulitz er stormende forelsket, til tross for aldersforskjellen på hele 16 år. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Heidi Klum og Tom Kaulitz er stormende forelsket, til tross for aldersforskjellen på hele 16 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere i år ble det kjent at den tyske supermodellen Heidi Klum (45) hadde funnet kjærligheten med «Tokio Hotel»-gitarist Tom Kaulitz (28).

De to ble observert sammen ved flere anledninger, men det var først i april at de viste sine følelser for hverandre i full offentlighet.

45-åringen har flere ganger bevist at alder ikke er noen hindring for kjærligheten, og hun forteller nå, i et nytt intervju med InStyle, at hun sjelden tenker over at hun blir eldre med årene.

- Det er ikke sånn at jeg våkner om morgenen, ser meg i speilet og tenker «herregud, herregud», sier den tidligere «Victoria's Secret»-engelen, og legger til at hun oftere blir påminnet om alderen av andre enn seg selv.

Hennes forhold til den tyske rockestjernen har blitt mye omtalt, og den blonde skjønnheten blir ofte spurt om aldersforskjellen.

- Kjæresten min er mange år yngre enn meg, og flere setter spørsmålstegn ved det, forteller den vakre blondinen og legger til:

- Det er egentlig bare i forbindelse med dette temaet at alderen min blir påpekt, og at jeg er nødt til å svare for meg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer