Elle MacPherson:

Supermodellen skiller seg fra milliardær etter fire år

Elle Macpherson og Jeffrey Soffer bryter ekteskapet.  

BRUDD: Eiendomsmogul Jeffrey Soffer og supermodell Elle Macpherson avslutter ekteskapet etter fire år. Her er de avbildet sammen i 2013. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Eiendomsmogul Jeffrey Soffer og supermodell Elle Macpherson avslutter ekteskapet etter fire år. Her er de avbildet sammen i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den australske supermodellen Elle Macpherson (53) og milliardærektemannen Jeffrey Soffer går hvert til sitt etter fire år som ektepar.

Det skriver People, som får bruddet bekreftet av en nær kilde.

Macpherson, også kjent under tilnavnet «The Body» giftet seg med Soffer, en styrtrik eiendomsmogul, på Fiji sommeren 2013.

Fant sammen igjen

Paret ble først kjærester i 2010, men avsluttet forholdet to år senere. I 2012, etter at Soffer ble skadet i en helikopterulykke på Bahamas, fant eksene sammen igjen.

Verken Macpherson eller Soffer har kommentert nyheten om skilsmissen. Årsaken til bruddet er foreløpig ikke kjent.

SINGEL IGJEN: Elle Macpherson smilte til fotografene på flyplassen i Melbourne i februar. Foto: NTB Scanpix
SINGEL IGJEN: Elle Macpherson smilte til fotografene på flyplassen i Melbourne i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Supermodellen har barna Arpad Flynn Alexander Busson (19) og Aurelius Cy Andrea Busson (14) fra forholdet med den franske finansmannen Arpad Busson (54) - som senere ble kjæreste med skuespiller Uma Thurman (47). Soffer har på sin side ett barn fra tidligere forhold.

Millardæren har hatt rykte på seg for å være en kvinnebedårer, og ifølge People skal han ha blitt koblet til Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow (44) før sistnevntes skilsmisse med Chris Martin (40) var fullbyrdet.

- Han har mye makt over kvinner, har en kilde tidligere hevdet overfor ukebladet.

- Stressende periode

Elle Macpherson har for øvrig gjort seg bemerket for å fronte egne livsstilsråd, og har ved en rekke anledningen røpet hvordan hun holder «The Body» i form.

- Variasjon er nøkkelen. Jeg trener seks ganger i uka, 45 minutter hver gang, og kombinerer gårturer i fjellet, vannski, svømming og å løpe på stranden, fortalte hun til The Evening Standard i 2015.

Samme år fortalte 53-åringen at hun hadde funnet en kul i brystet - og at redselen for kreft gjorde at hun fikk panikk. Heldigvis slapp Macpherson unna med skrekken.

- Det tok fire uker før jeg fikk resultatene av biopsien, så jeg hadde var en langtekkelig og stressende periode i uvitenhet. Jeg var heldig - det var en godartet svulst, men det var en skikkelig stor advarsel, uttalte hun til You Magazine.

LES OGSÅ: Derfor nekter Wonder Woman å gå med høye hæler.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer