Kate Upton og Justin Verlander har giftet seg:

Supermodellen sa «ja» i all hemmelighet

Det kan sies at stjerneparet har hatt tidenes jubeluke.

GIFTET SEG I SKJUL: Onsdag dokumenterte Kate Upton og Justin Verlander øyeblikkene etter at basballaget hans triumferte over Los Angeles Dodgers på hjemmebane. To dager senere fløy de til italia for å gifte seg i all hemmelighet. Foto: Ezra Shaw/Getty Images/AFP/ NTB scanpix
GIFTET SEG I SKJUL: Onsdag dokumenterte Kate Upton og Justin Verlander øyeblikkene etter at basballaget hans triumferte over Los Angeles Dodgers på hjemmebane. To dager senere fløy de til italia for å gifte seg i all hemmelighet. Foto: Ezra Shaw/Getty Images/AFP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det har ikke gått mange dagene siden baseballaget Houston Astros ble historiske, etter at de slo Los Angeles Dodgers i det prestisjefylte mesterskapet World Series.

Supermodell og skuespiller Kate Upton (25) var blant dem som jublet høyest, og hun overøste forloveden Justin Verlander (34) med kyss og klem da triumfen var et faktum.

Og få dager senere, nærmere bestemt lørdag, fulgte paret opp med en jubeldag av det enda mer personlige slaget:

Kate Upton og Justin Verlander ga hverandre sine «ja» i et hemmelig bryllup i Italia i helgen. Det bekrefter en kilde overfor magasinet People, som dessuten har fått tak i bilder fra den store dagen.

Saken fortsetter nedenfor.

Gift på luksusresort

Toppmodellen strålte i en fotsid brudekjole med lange blondeermer, og et stort slør var kronen på verket.

I mai var Kate Upton til stede på brudekjolemerket Pronovias' motevisning i Barcelona, men det er foreløpig ikke kjent om hun endte opp med en brudekjole derfra.

Den gang uttalte hun i hvert fall at hun så etter en brudekjole som var klassisk, men som hadde en sexy vri, ifølge People.

Brudgommen var på sin side ikledd en klassisk, sort smoking, og han smilte fra øre til øre mens han gikk arm i arm med sin flotte brud.

Ifølge TMZ fant bryllupet sted på femstjerners-resorten Rosewood Castiglion Del Bosco i landsbyen Montalcino i Toscana.

Stjerneparet valgte også å holde den hemmelige bryllupet i relativt liten skala - kun sammen med familie og nære venner.

Etter alt å dømme hadde ikke paret regnet med at Justins baseballag skulle vinne World Series samme uke som bryllupet deres. Han gikk nemlig glipp av festparaden som ble arrangert i Houston fredag, siden han og Kate måtte sette seg på flyet til Italia i stedet.

STØDIG PAR: Justin Verlander og Kate Upton har vært sammen siden 2014, og nå er de altså blitt mann og kone. Her er de avbildet på et arrangement i New york i november 2014. Foto: Evan Agostini/ Invision/ AP/ NTB scanpix
STØDIG PAR: Justin Verlander og Kate Upton har vært sammen siden 2014, og nå er de altså blitt mann og kone. Her er de avbildet på et arrangement i New york i november 2014. Foto: Evan Agostini/ Invision/ AP/ NTB scanpix Vis mer

Avslørte forlovelse på rød løper

Stjerneparet begynte å date i starten av 2014, og før fjorårets baseballsesong startet i april, fridde Justin til Kate med en ring han hadde designet sammen med juvelér Anita Ko.

Det var imidlertid først på den stjernespekkede MET-gallaen i New York i starten av mai, at Sports Illustrated-modellen valgte å avsløre forlovelsen.

- Jeg er i ekstase! Han spurte meg før sesongen startet, så vi har holdt en lav profil en liten stund, strålte hun til E!, ifølge Daily Mail.

- Jeg er så glad for at jeg endelig kan dele dette med verden, la hun til den gang, mens hun viste fram den imponerende diamantringen.

På MET-gallaen fortalte Kate Upton at hun og Justin Verlander ikke stresset med å gifte seg, og at de ville nyte tiden som nyforlovede. Og halvannet år senere ble de altså smidd i hymens lenker.

LES OGSÅ: Tråkket i sementen med sko til 7000 kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer