Bella Hadid:

Supermodellen raser mot beskyldningene i sosiale medier

- Sjalusi er et rop om hjelp.

SUPERMODELLER: Bella Hadid (t.h) og Kendall Jenner er gode venner, og gjør begge stor suksess som modeller. Foto: NTB scanpix
SUPERMODELLER: Bella Hadid (t.h) og Kendall Jenner er gode venner, og gjør begge stor suksess som modeller. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I februar raste supermodellen Gigi Hadid (22) mot kritikk i sosiale medier etter at flere påpekte hennes vektnedgang og mente det skyldtes bruk av narkotika.

Nå er det modellsøsteren Bella Hadid (21) som slår tilbake i sosiale medier, og i likhet med søsteren er det på grunn av bedrevitende kommentatorer.

- Skaff deg et hjerte

Ifølge People var det nemlig blitt lagt ut et bilde av Bella og modellveninnen Kendall Jenner (22) på en fanside av førstnevnte. Blant kommentarene hevder en at begge er et resultat av plastisk kirurgi og hevder også at de begge har dårlige personligheter.

Spesielt denne kommentaren fikk modellen til å se rødt, ifølge People. Under kommentaren skrev Bella følgende:

«Jeg kunne ønske du kjente til våre personligheter. Og ikke bare det, jeg kunne ønske du skaffet deg et hjerte. Mine velsignelser til deg, kjære. Sjalusi er et rop om hjelp som jeg skulle ønske jeg kunne hjulpet deg med.»

Saken fortsetter nedenfor.

SLO TILBAKE: Bella Hadid (t.h) gikk i forsvar da en Instagram-bruker hevdet at hun og venninnen, Kendall Jenner, har dårlige personligheter. Foto: NTB scanpix
SLO TILBAKE: Bella Hadid (t.h) gikk i forsvar da en Instagram-bruker hevdet at hun og venninnen, Kendall Jenner, har dårlige personligheter. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kommentaren ble ifølge nettstedet slettet kort tid etter at Hadid slo tilbake mot kritikken.

Blir misforstått

I et intervju med The Guardian har superstjernen tidligere snakket ut om hvordan livet i rampelyset har gjort henne til den hun er i dag. Allerede som barn ble flere kjent med både Bella og hennes storesøster Gigi Hadid (22) gjennom TV-programmet «The Real Housewifes of Beverly Hills», hvor deres mor Yolanda Hadid (54) var med.

​I likhet med storesøsteren startet Bella modellkarrieren i ung alder. Men men det var først i 2014 at 21-åringen virkelig slo igjennom, da hun gikk en visning for klesmerket Desigual under New York Fashion Week.

Helt siden den gang har Bella Hadid fått oppmerksomhet for sitt unike ansiktsuttrykk med skarpe kinnbein og mystiske øyne.

I sosiale medier har hun lagt ut flere personlige innlegg hvor hun åpner opp om livet sitt til fansen - men til tross for ærligheten, føler hun likevel at hun blir misforstått.

- Folk forteller meg alltid at jeg ser sint eller skremmende ut på sosiale medier, har hun uttalt til avisen. ​

Hun fortalte også at hun føler seg ukomfortabel når hun smiler til kameraet.

​- Det tok meg faktisk et helt år å virkelig forstå meg på ansiktet mitt, sa hun til The Guardian.

Stolt av å være muslim

Opprinnelig er Bella, og hennes to søsken Gigi og Anwar Hadid (18), fra Israel og Nederland.

Deres far Mohammed Hadid (69) ble nemlig født i Nasaret i Israel, og moren Yolanda Hadid i Nederland, hvor hun blant annet vokste opp uten en far.

I et tidligere intervju med Porter Magazine uttalte Bella at det er faren sin hun identifiserer seg mest med.

- Pappa var alltid veldig religiøs, og han ba alltid med oss. Jeg er stolt av å være muslim, uttalte hun i intervjuet den gang.

- Kjærlighet gjør vondt

Hadid-familien er godt vant med å være i medias søkelys, som følger med på så å si alt de gjør. Det var intet unntak da Bella tidligere var sammen med artist The Weeknd (28).

I slutten av 2016 gikk de to stjernene hver til sitt, etter om lag halvannet år som kjærester.

Saken fortsetter nedenfor.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt for noen uker siden. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer

Noen måneder senere åpnet hun seg om bruddet for første gang i et intervju med Teen Vogue.

- Det var mitt første brudd.. Og så offentlig. Som en utenforstående mener man kanskje at jeg taklet det bra, men det er alltid i hjertet ditt og du kommer alltid til å føle det tungt. Det kommer til å være vanskelig en stund, sa modellen ifølge Contact Music.

- Kjærlighet gjør vondt, men man må komme seg gjennom det. Jeg kommer alltid til å respektere og elske han. Noen ganger vil det være trist eller ha lyst til å håndtere det annerledes, men på slutten av dagen vil man vel aldri brenne en bro man har kjempet for å bygge, fortsatte hun.

​LES OGSÅ: Sjokkbrudd for stjerneparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer