OVERRASKET: Supermodell Bündchen overrasket den 15 år gamle kreftsyke jenta Karina Moreira med et besøk hos henne og hennes familie i Boston i USA torsdag denne uken. Foto: Faksimile / Instagram
OVERRASKET: Supermodell Bündchen overrasket den 15 år gamle kreftsyke jenta Karina Moreira med et besøk hos henne og hennes familie i Boston i USA torsdag denne uken. Foto: Faksimile / InstagramVis mer

Supermodellen overrasket kreftsyk 15-åring

- Du er en kriger. En inspirasjon for positivitet og mot, sier Gisele Bündchen.

SEOGHØR.NO: Den brasilianske supermodellen Gisele Bündchen (32) er mer enn bare et vakkert ansikt - hun er også vakker på innsiden.

4.juledag overrasket hun den 15 år gamle, kreftsyke jenta Karina Moreira med et besøk hos henne og hennes familie i Boston i USA. I liket med Bündchen er også Karina opprinnelig fra Brasil.

15-åringen driver sminkebloggen ChicbyKarina, og supermodellen hadde tatt med seg sminkegaver som hun fikk testet ut på supemodellens ansikt.

«Gjett hvem jeg sminket i dag!!!», skrev 15-åringen til et bilde av selv og Gisele som hun la ut på Instagram:

Også supermodellen delte bilder fra det hyggelige møtet med sine følgere på den sosiale bildedelingstjenesten:

Ifølge People møttes 15-åringen, som er rammet av benkreft, og supermodellen for første gang under et veldedighetsarrangement tidligere i år.

SUPERMODELL: Den brasilianske skjønnheten er en av verdens mest ettertraktede modeller. Foto: Stella Pictures
SUPERMODELL: Den brasilianske skjønnheten er en av verdens mest ettertraktede modeller. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det var Karinas mor Daniele som tok kontakt med Bündchens søster Patricia, for å prøve å få til et nytt møte mellom de to.

Bündchen skriver til sitt bilde:

«Det var en glede å få møte deg igjen @chicbykarina. Du er en kriger. En inspirasjon for positivitet og mot. Jeg vil alltid be for deg, og alltid sende deg kjærlighet og lys».

LES OGSÅ: Giseles livvakter skjøt mot fotografer